-
Αρχική > Ελλάδα > Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Τοπικές μπόρες την Τρίτη – Καταιγίδες στα δυτικά την Κυριακή (video)

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Τοπικές μπόρες την Τρίτη – Καταιγίδες στα δυτικά την Κυριακή (video)

Το επόμενο 24ωρο οι μπόρες θα περιοριστούν σημαντικά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Στα κεντρικά και νότια τμήματα της Εύβοιας, στις Σποράδες και στην βόρεια Κρήτη θα έχουμε τον πιο άστατο καιρό τις προμεσημβρινές ώρες, με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Στις Κυκλάδες, στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά.

Μετά το μεσημέρι μπόρες και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Θράκη και στην Πελοπόννησο αλλά μέχρι το βράδυ ο καιρός θα έχει βελτιωθεί σχεδόν παντού.

Στην Αττική μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν κάποιες διάσπαρτες μπόρες, όσο όμως θα βαδίζουμε προς το απόγευμα ο καιρός θα ανοίγει με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας.
Οι άνεμοι βόρειοι στο ανατολικό κομμάτι του νομού στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει σύννεφα τις πρωινές ώρες. Προς το μεσημέρι στις πεδινές-παράκτιες περιοχές θα βγάλει ήλιο, στα ορεινά όμως τα σύννεφα θα πυκνώσουν πρόσκαιρα και δεν αποκλείεται να αφήσουν κάποια παροδική βροχή.
Ο άνεμος βαρδάρης στα ανοιχτά στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω βελτίωση την Τετάρτη και την Πέμπτη με αρκετή ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες μπόρες, ενώ την Παρασκευή στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα έχουμε βροχές.

Το Σάββατο θα έχουμε αρκετά μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Τις πρωινές ώρες της Κυριακής άστατος θα είναι ο καιρός στη δυτική Ελλάδα με μπόρες και καταιγίδες, οι οποίες σταδιακά θα κινηθούν ανατολικότερα μέχρι τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Στερεά και την Πελοπόννησο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Top
Enable Notifications OK No thanks