-
Αρχική > Διεθνή > Μωρό που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης πήρε δώρο από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή

Μωρό που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης πήρε δώρο από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή

Γέννα σε αεροπλάνο: Γυναίκα έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της εν ώρα πτήσης

Ένα αληθινά απίθανο σκηνικό πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα αεροπλάνο, όταν μία γυναίκα εντελώς απροσδόκητο γέννησε στον αιθέρα. Όλα συνέβησαν μέσα σε ένα Boeing 737 της Jet Airway, όταν γεννήθηκε ένα αγοράκι και η εταιρία του έκανε δώρο δωρεάν εισιτήρια για πάντα. Το μωρό αυτό γεννήθηκε στα 35.000 πόδια, σε μια πτήση που αναχώρησε από τη Σαουδική Αραβία, και κατευθυνόταν προς την Ινδία.

Οι πιλότοι άλλαξαν τον προορισμό της πτήσης και κατευθύνθηκαν προς την Βομβάη όταν έσπασαν τα νερά μιας εγκυμονούσας γυναίκας. Ευτυχώς, ένας νοσηλευτής ήταν στο αεροπλάνο και μαζί με τις αεροσυνοδούς, οι οποίες είναι εκπαιδευμένες σε τέτοιες περιπτώσεις, βοήθησαν τη γυναίκα να γεννήσει το μωρό της.

Γέννα σε αεροπλάνο: Η αεροπορική εταιρεία ευχαρίστησε το πλήρωμα του θαλάμου

Η αεροπορική εταιρεία έκανε επίσης αυτή την ανακοίνωση στο Twitter, στην οποία καλωσορίζει το μωρό ευχαριστεί το πλήρωμα του θαλάμου επιβατών για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αν και το δώρο αυτό είναι σίγουρα ασυνήθιστο, ο μικρούλης θα γίνει ένας κοσμογυρισμένος νέος, αφού έχει από τώρα κατοχυρώσει μία δυνατότητα που δεν την έχουν όλοι οι άνθρωποι. Αυτή των αεροπορικών δωρεάν ταξιδιών.

https://posted.gr/

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks