-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ζήσης Τζηκαλαγιας : Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Ν. Δ.  Καστοριας  στη ΔΥΠΑ (π. ΟΑΕΔ)και στο Δασαρχείο ) Φωτογραφίες )

Ζήσης Τζηκαλαγιας : Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Ν. Δ.  Καστοριας  στη ΔΥΠΑ (π. ΟΑΕΔ)και στο Δασαρχείο ) Φωτογραφίες )

Τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)  Καστοριας  επισκέφθηκε  σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ Καστοριας  Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Πρόκειται για επισκέψεις ουσίας σε όλες τις τοπικές Αρχές και τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον  Προϊστάμενο  Σωτήρη Μακρή  και τους υπαλλήλους , για την  εύρυθμη, λειτουργία  των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ   για το έργο που καλείται να διαχειριστεί η ΔΥΠΑ, τη σημασία όλων των προγραμμάτων απασχόλησης και τη συνεισφορά αυτών στην ομαλή ένταξη και επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, τέθηκαν ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διαχείρισης, προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Στη συνέχεια ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μετέβη στο Δασαρχείο Καστοριας , όπου τον υποδέχθηκε , ο Δασάρχης Αθανάσιος Ζηγούρας

Στο Δασαρχείο η συζήτηση συμπεριέλαβε όλα τα κρίσιμα ζητήματα του τομέα ευθύνης του Δασαρχείου Καστοριας .

Οι επαφές του κ.  Τζηκαλάγια θα συνεχιστούν και το απογευμα

Top
Enable Notifications OK No thanks