-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ριζική αλλαγή του Επιμελητηρίου Καστοριάς (βίντεο )

Ριζική αλλαγή του Επιμελητηρίου Καστοριάς (βίντεο )

Υπογράφτηκε σήμερα στο επιμελητήριο Καστοριας,  παρουσία του προέδρου του επιμελητηρίου Καστοριας  Χαράλαμπου Καραταγλίδη και του ανάδοχου της εταιρίας  Γιώργου Αβραμίδη η υλοποίηση αναβάθμισης του επιμελητηρίου Καστοριας.

 

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Μπάμπης Καραταγλιδης φανερά ικανοποιημένος που το συγκριμένο έργο μετά απο τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε παίρνει σάρκα και οστά τόνισε  οτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα,  έφτασε στη φάση υλοποίησης του.

Οπως χαρακτηριστικά είπε, Ριζικά το Επιμελητήριο Καστοριάς καθώς  επίσης και όλες οι υπηρεσίες του θα γίνονται πλέον ψηφιακά. Παράλληλα  αναβαθμίζεται και ο τρόπος επικοινωνίας με τα μέλη του όπου πλέον θα παρέχεται άμεσα η οποιαδήποτε πληροφόρηση με σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο

Ο Προέδρος του επιμελητηρίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη  για την υλοποίηση του έργου,τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τους αφανείς ήρωες όπως είπε τους υπαλλήλους του επιμελητηρίου Καστοριας. .

Χρονικός ορίζοντας του έργου σύμφωνα με τον ανάδοχο είναι καλώς εχόντων των πραμάτων οι εξη μήνες

 

Top
Enable Notifications OK No thanks