-
Αρχική > Ελλάδα > Αληθινή ιστορία : Μόνη μαμά υιοθέτησε τα 3 παιδιά του πρώην της όταν κατάλαβε ότι τα κακοποιεί

Αληθινή ιστορία : Μόνη μαμά υιοθέτησε τα 3 παιδιά του πρώην της όταν κατάλαβε ότι τα κακοποιεί

Μια μητέρα έδωσε αγώνα να υιοθετήσει τα παιδιά του πρώην της, μόλις ανακάλυψε πως πρόκειται για έναν κακοποιητικό πατέρα και σύντροφο.

Ξαφνικά άρχισε να της φέρεται άσχημα και να την κακοποιεί λεκτικά και σωματικά. Ωστόσο, η κακή συμπεριφορά του δεν περιορίστηκε σε εκείνη, καθώς άρχισε να φέρεται βίαια και στα 3 του παιδιά.

 γυναίκα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και συνελήφθει. Έκτοτε, έδωσε μεγάλο αγώνα για να πάρει την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του και τα κατάφερε. Η μικρότερη κόρη του, μάλιστα, που είναι μόλις 4 ετών, είχε αλλάξει μέχρι τότε 5 σπίτια στα οποία την ανάγκαζαν να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και την αντιμετώπιζαν σαν ενήλικη.

«Το να της μάθω να είναι ξανά παιδί είναι το πιο διασκεδαστικό και το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει», εξομολογείται  μαμά 4 πλέον παιδιών και, απ’ ότι φαίνεται, τα καταφέρνει μια χαρά.

Τα παιδιά του πρώην συντρόφου της βρήκαν στο πρόσωπό της την παντοτινή τους οικογένεια που τους προσφέρει ασφάλεια και θαλπωρή.

 

https://www.mama365.gr/51145/monh-mama-yiothethse-ta-3-paidia-toy-prohn-ths-ota.html?fbclid=IwAR3Y8-WTxmc0TQSl5J8Au3Wto8J9VbsViYCUblnQMsFrj_xWrQqksZ69Rtc

 

Top
Enable Notifications OK No thanks