-
Αρχική > Συνταγές > Μπισκότο πορτοκαλιού: η συνταγή για ένα λαχταριστό επιδόρπιο

Μπισκότο πορτοκαλιού: η συνταγή για ένα λαχταριστό επιδόρπιο

Υλικά:
3 αυγά
250 γρ αλεύρι 0
ένα πορτοκάλι
Ένα ποτήρι γάλα
Μισό ποτήρι σπορέλαιο
170 γρ ζάχαρη
μπέικιν πάουντερ
Μια πρέζα αλάτι

  1. Ανακατεύουμε τα πορτοκάλια με το γάλα και το λάδι.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το αλάτι.
  3. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 356°F (175°/180°) για 30 λεπτά.

http://www.light-recipes.top/?p=1884&fbclid=IwAR1JojVcGNNMWj2XtAvu65ZDr37Hfc75gLnwVnpvCx3jsL3ddJ3nTCXxRn8

Top
Enable Notifications OK No thanks