-
Αρχική > Απόψεις > Δήμος Καστοριας πληθώρα υποψηφίων : Σε κάθε δυο οικογένειες θα εμφιλοχωρεί ένας μελλοντικός σωτήρας της πόλης

Δήμος Καστοριας πληθώρα υποψηφίων : Σε κάθε δυο οικογένειες θα εμφιλοχωρεί ένας μελλοντικός σωτήρας της πόλης

Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχο της Καστοριάς χρειάζεται ούτε λίγο, ούτε πολύ, να πλαισιωθεί από μία ομάδα 100 περίπου συνυποψηφίων. Συμβούλων, παρέδρων και δε συμμαζεύεται…

Οπότε κατά πως πάει μέχρι στιγμής το πράγμα κι εφ’ όσον για τον Δήμο Καστοριάς κατέβουν τελικά και οι επτά που προαλείφονται για τον θώκο, θα πρέπει μαζί τους να κατέλθουν στην πολιτική κονίστρα και άλλα 700 άτομα.

Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει πως άν δεχθούμε ως μία αναφορική σταθερά τον αριθμό των ψηφισάντων στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ο οποίος ανήλθε στα 14.500 άτομα, τότε και σε αυτές τις εκλογές σε κάθε είκοσι δημότες θα εμπεριέχεται και ένας ανθυποψήφιος.

Σε κάθε δυο οικογένειες θα εμφυλλοχωρεί ένας μελλοντικός σωτήρας της πόλης.

Κι έτσι, όλοι αυτοί οι δήθεν αξιακοί τύποι οι οποίοι, προς το παρόν, σηκώνουν ψηλά τους τόνους στα κοινωνικά δίκτυα, φωνάζουν υπέρ βωμών και εστιών και διαρρυγνύουν τα ιμάτια τους, ισχυριζόμενοι πως θα ψηφίσουν μόνον βάσει αυστηρότατων επιλογών τον καλύτερο, εκείνον που θα τους γυαλίσει ως ένα πραγματικά αξιόλογο άτομο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο πως θα καταφέρουν να τηρήσουν έως τέλους την απόφαση τους.

 

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks