-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ι .Ν Αγιου Νικάνορα : Με πολύ κοσμο η επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ομιλία της καρδιολόγου και αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Κοζατσάνη με θέμα πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων ( φωτογραφίες βίντεο )

Ι .Ν Αγιου Νικάνορα : Με πολύ κοσμο η επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ομιλία της καρδιολόγου και αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Κοζατσάνη με θέμα πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων ( φωτογραφίες βίντεο )

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο  με τις ευλογίες του μητροπολίτη Καστοριας  Κ. Καλλίνικου  και με αφορμή της εορτή του γιατρού  Αγιου Λουκά , στην  κατάμεστη αίθουσα συνεστιάσεων του ιερού ναού Αγίου Νικάνορα, η επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ομιλία της καρδιολόγου  και αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Κοζατσάνη, με θέμα  πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Την Κοζατσάνη προλόγισε ο εφημέριος του ναού  πατέρας Ελευθέριος Συτιλίδης , ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο μητροπολίτης Καστοριας .

Η  επιστήμονας  μέσα απο την εμπεριστατωμένη ομιλία της  παρουσίασε και ανέλυσε καρδιολογικές παθήσεις και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αυτών. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθούν βίντεο απο την ομιλία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks