-
Αρχική > Ελλάδα > Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – Ποιος έφτιαξε το προφίλ στην ιστοσελίδα συνοδών;

Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – Ποιος έφτιαξε το προφίλ στην ιστοσελίδα συνοδών;

«Από το κλιμάκιο δύο ήταν οι ύποπτοι, ο σύντροφος και ο Μπαγκλαντεσιανός περισσότερο, γιατί έπεσε σε αντιφάσεις και υπήρχε η διαπιστωμένη επαφή. Οι ειδικές υπηρεσίες έδωσαν εντολή ότι αν βρεθεί η κοπέλα το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαφυλαχθεί από το πτώμα είναι τα δάχτυλά της, γιατί ήταν η πρώτη αντίφαση όσον αφορά τα γδαρσίματα τα οποία ισχυρίστηκε».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε ότι ο σύντροφος της κοπέλας ακόμα βρίσκεται στο κάδρο των υπόπτων των Αρχών για πιθανή εμπλοκή του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι βρέθηκε προφίλ της 27χρονης σε ιστοσελίδα για συνοδούς πολυτελείας.

Ίχνη από την παλάμη του Μπαγκλαντεσιανού στον λαιμό της Αναστάζια! Σε αντιφάσεις πέφτει ο νούμερο 1 ύποπτος!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες, Κυριακή, σε έναν βάλτο, στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Δείτε βίντεο από το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 27χρονη

 

Οι υποψίες από την πρώτη στιγμή έχουν πέσει πάνω στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο 32χρονος αναμένεται το μεσημέρι να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

 

Οι αστυνομικοί που τον ρωτούν συνέχεια για την υπόθεση έχουν διαπιστώσει, μάλιστα, ότι ο 32χρονος έχει αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις καθώς ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει το πού και πώς βρέθηκε η σορός της άτυχης 27χρονης στο σημείο στο οποίο εντοπίστηκε καθώς η μακάβρια ανακάλυψη έγινε σε περιοχή που είχαν «χτενίσει» επί έξι ημέρες οι συμμετέχοντες στις έρευνες χωρίς να εντοπίσουν το άψυχο κορμί της Αναστάζια.

 

Βίντεο από το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της 27χρονης

 

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της 27χρονης ήταν κοντά στο το τελευταίο στίγμα από το κινητό της το οποίο τα προηγούμενα 24ωρα βρέθηκε χωρίς την κάρτα SIM σε άλλο σημείο, συνδυασμός που δείχνει ότι αυτός που αφαίρεσε την SIM το έκανε μετά το φονικό.

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου της 27χρονης αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας καθώς δεν αποκλείεται η άτυχη Αναστάζια να ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν γυμνή και τυλιγμένη σε ένα σεντόνι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σκεπασμένη με κλαδιά.

Ίχνη από την παλάμη του Μπαγκλαντεσιανού στον λαιμό της Αναστάζια! Σε αντιφάσεις πέφτει ο νούμερο 1 ύποπτος!

Κως: Αυτό είναι το προφίλ σε πολωνική ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας της 27χρονης

Νέα τροπή στο θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στην Κω με μια αποκάλυψη που ταράζει τα νερά.

Αν και ακόμη κανείς δεν ξέρει αν το προφίλ το δημιούργησε η ίδια ή κάποιος άλλος… εντούτοις στο strefa-hostess.pl που φιλοξενεί συνοδούς προς ενοικίαση, μπορεί ακόμη και σήμερα να βρει κάποιος το προφίλ της.

 

 

Καλλιακμάνης: Ελέγχονται οι πληροφορίες

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα από τους παρουσιαστές της εκπομπής “Κοινωνία Ωρα MEGA”, είπε πως ισχύει ότι υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες, όμως προς το παρόν ελέγχονται.

Ο ίδιος τόνισε ωστόσο, πως δεν είναι απίθανο, άγνωστοι να έχουν υποκλέψει τις φωτογραφίες της 27χρονης και να τις έχουν χρηστιμοποιήσει σε σάιτ γνωριμιών.

Πηγή:

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks