-
Αρχική > Απόψεις > Απαράδεκτα και κατακριτέα τα σχόλια του Θάνού Τζήμερου προς την Σοφία Ζαχαράκη (Θεοδώρα Κωτσοπούλου )

Απαράδεκτα και κατακριτέα τα σχόλια του Θάνού Τζήμερου προς την Σοφία Ζαχαράκη (Θεοδώρα Κωτσοπούλου )

Την κ Σοφία Ζαχαράκη την γνωρίσαμε μέσα απο τις συχνές επισκέψεις της στην ακριτική μας περιοχή σαν Υφυπουργος τουρισμού και κυρίως μέσα από συνεντεύξεις που μας έδινε για τα θέματα και τα προβλήματα της Καστοριάς, αλλά και τις προτάσεις της κυβέρνησης για να τα ξεπεράσουμε.

Πρόκειται σίγουρα για μια δυναμική γυναίκα και ενδιαφέρουσα άνθρωπος, που ομολογουμένως κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας. Ομολογουμένως ήταν πάντα δίπλα μας και έχει μια ξεχωριστή θέση στην κοινωνία της Καστοριάς.

Η κ. Ζαχαράκη, όποιο πόστο και να της αναθέσουν, έχει αποδείξει ότι το έχει κερδίσει με την αξία της και μάλιστα έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει με κύρος και σοβαρότητα στην μεγάλη ευθύνη που έχουν τα καθήκοντα της.

Προσωπικά, σαν γυναίκα πρωτίστως και σαν επαγγελματίας δημοσιογράφος ακολούθως, θεωρώ απαράδεκτα και κατακριτέα τα σχόλια του Θάνού Τζήμερου προς  την νέα Υπουργό οικογένειας .

Στο πρόσωπο της Σοφίας Ζαχαράκη υπάρχει η πίστη ότι θα τα καταφέρει για όλες εμάς τις γυναίκες που παλεύουμε και προσπαθούμε για μια καλύτερη κοινωνία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος, σε ανάρτησή του, την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

 

Το post εντόπισαν άλλοι χρήστες των social media και το αναδημοσιεύουν επικρίνοντας τη συγκεκριμένη θέση. Ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε δεύτερο post μην ανασκευάζοντας ουσιαστικά τα όσα έγραψε, αντίθετα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα. Παραλληλίζει δε τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια και τον τρόπο ζωής με τον… στρατό.

Top
Enable Notifications OK No thanks