-
Αρχική > Τοπικά νέα > Το βιογραφικό του υποψηφίου “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Θωμά Γιαννηκώτσιου

Το βιογραφικό του υποψηφίου “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Θωμά Γιαννηκώτσιου

Ονομάζομαι Γιαννηκώτσιου Θωμάς του Γεωργίου (ιατρού), γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστοριά όπου και κατοικώ μόνιμα.

Είμαι παντρεμένος και έχω έναν γιό.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη σχολή Γεωπονικών Επιστημών με την απόκτηση πτυχίου και Master. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλωματος της Κτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είμαι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ΓΕΩΤΕΕ. Παρακολούθησα επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με την Επιχειρηματικότητα, το Μάρκετινγκ και τον Γεωτουρισμό.

2011 ίδρυσα μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου Νικόλαο την επιχείρηση Helixland, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εκτροφής, της μεταποίησης και της εμπορίας σαλιγκαριών.

Γνωρίζω αγγλικά και κατέχω άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγοριάδη Γρηγόριο.

Έχω την τιμή να είμαι μέλος της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται για την αλλαγή που χρειαζόμαστε ώστε να βγει ο τόπος μας από το τέλμα.

Η απόφασή μου αυτή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της νίκης, βασίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά.

Συμμετέχω όχι για να πάρω, αλλά για να δώσω, να αγωνιστώ μόνο για το κοινό καλό, για να είμαι δίπλα σε κάθε σας ανάγκη!

Συμμετέχω με την πεποίθηση ότι αυτή η παράταξη έχει τη δύναμη, τη γνώση, αλλά και τη θέληση να κάνει πράξη το όραμα ενός εξωστρεφή, σύγχρονου αποτελεσματικού και πρωτοπόρου δήμου.

Σας θέλω συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια και ζητώ την ξεκάθαρη στήριξή σας για να χτίσουμε ένα Δήμο Καστοριάς που μας αξίζει!

Top
Enable Notifications OK No thanks