-
Αρχική > Ελλάδα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Σε αυτούς τους 10 δήμους «καρδιοχτύπησαν» οι υποψήφιοι – Τα εκλογικά θρίλερ της χθεσινής βραδιάς

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Σε αυτούς τους 10 δήμους «καρδιοχτύπησαν» οι υποψήφιοι – Τα εκλογικά θρίλερ της χθεσινής βραδιάς

Δήμος Παλαμά

Στον Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα, που επλήγη σφοδρά από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, η βραδιά εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος επικράτησε του απερχόμενου δημάρχου, Γεώργιου Σακελλαρίου, για μόλις 11 ψήφους.

Δήμος Τυρνάβου

Στον Δήμο Τυρνάβου στη Λάρισα ο Αστέριος Τσικριτσής κέρδισε την εκλογική αναμέτρηση με διαφορά μόλις 35 ψήφων. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος συγκέντρωσε ποσοστό 50,15% έναντι του αντιπάλου του Αθανάσιου Αμάρι Σάμερ, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 49,85%.

Δήμος Κασσάνδρας

Ντέρμπι έγινε και στον Δήμο Κασσάνδρας στην Χαλκιδική με την νυν δήμαρχο Αναστασία Χαλκιά-Δημητροπούλου να κόβει πρώτη το νήμα και να επικρατεί του Κωνσταντίνου Παπαγιάννη με διαφορά μόλις 41 ψήφων.

Δήμος Δέλτα

Στον Δήμο Δέλτα στον νομό Θεσσαλονίκης, η Γερακίνα Μπισμπινά αναδείχτηκε νέα δήμαρχος, καθώς έλαβε 68 ψήφους περισσότερους από τον αντίπαλό της, τον Ιορδάνη Δημητριάδη.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Κάτω από 100 ψήφους ήταν η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων και στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Γιάννης Τομπούλογλου επικράτησε του νυν δημάρχου, Γιάννη Βούρου, με διαφορά 90 ψήφων.

Δήμος Αιγιαλείας

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν οι δύο υποψήφιοι και στον Δήμο Αιγιαλείας στην Αχαΐα. Ο νυν δήμαρχος, Δημήτριος Καλογερόπουλος, νίκησε τελικά τον Χρήστο Γούτο για 98 ψήφους.

Δήμος Καστοριάς

Στον Δήμο Καστοριάς, ο νυν δήμαρχος Ιωάννης Κορεντσίδης επικράτησε του Γρηγόρη Γρηγοριάδη με διαφορά 168 ψήφων και κέρδισε ακόμη μία θητεία.

Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος επικράτησε του νυν δημάρχου Σπύρου Μυλωνά για 181 ψήφους.

Δήμος Αλμυρού

Αγωνία επικράτησε και στον Δήμο Αλμυρού. Ο Δημήτρης Εσερίδης νίκησε τον νυν δήμαρχο Ευάγγελο Χατζηκυριάκο με διαφορά 185 ψήφων.

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας

Στο νήμα κρίθηκε το αποτέλεσμα και στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, όπου ο νυν δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης ηττήθηκε από τον Αθανάσιο Κασόλα για 219 ψήφους.

 

 

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks