-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Ήταν όλοι εκεί στη συναυλία Αγάπης για την μικρή Ευαγγελία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Ήταν όλοι εκεί στη συναυλία Αγάπης για την μικρή Ευαγγελία – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση για τη μικρή Ευαγγελία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης.

Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο παρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς, κάλεσε τηλεφωνικά τη μητέρα της Ευαγγελίας για να της μεταφέρει την εικόνα και τις ευχές όλων των παρευρισκομένων για την κόρη της.

Την συναυλία άνοιξε η ομάδα παραστάσεων σχολής εκμάθησης ποντιακής λύρας του Νίκου Κοτταρίδη, την σκυτάλη πήραν η ερμηνεύτρια Καλλιόπη Βέττα μαζί με τον μουσικό  Βαγγέλη Βέττα.

Στη συνέχεια την εμφάνισή τους έκαναν επί σκηνής το ευρωπαϊκό μουσικό σύνολο και το σύνολο τάνγκο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, τα οποία συνόδευσαν την κ. Βέττα ταξιδεύοντας τον κόσμο σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.

Την εκδήλωσε έκλεισε το μουσικό σχήμα  του σχολείου Balkan.

Την συμπαράσταση των μαθητών και των καθηγητών στη μικρή Ευαγγελία εξέφρασε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας  Παύλος Ταγτεβερενίδης “είμαστε εδώ σε αυτή την πολύ όμορφη συναυλία Αγάπης για να παίξουμε μουσική και με αυτόν τον τρόπο να διατρανώσουμε την συμπαράστασή μας σε αυτό το υπέροχο κορίτσι”.

“Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την μικρή Ευαγγελία να ξαναβρεί το χαμόγελο της και την οικογένεια της. Τη στηρίζουμε με κάθε τρόπο, τόσο οι συμμετέχοντες αλλά και ο κόσμος που ανταποκριθηκε με πολύ αγάπη, με αλληλεγγύη και αυτό είναι σημαντικό γιατί υπάρχει ακόμη ελπίδα στην κοινωνία, ανθρωπιά και αγάπη” το μήνυμα της ερμηνεύτριας Καλλιόπης Βέττα.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Κοζάνης «Μακρυγιάννης», Σύλλογος Κρητών  «Η Μεγαλόνησος»  και η Ομάδα Εθελοντών «Δημήτριος Δαϊρούσης».

 

 

 

 

https://www.kozanilife.gr/
Top
Enable Notifications OK No thanks