-
Αρχική > Διεθνή > Είπε «ΟΧΙ» στην πρόταση γάμου και την πέταξε από τον γκρεμό – Σοκάρει νέα γυναικοκτονία

Είπε «ΟΧΙ» στην πρόταση γάμου και την πέταξε από τον γκρεμό – Σοκάρει νέα γυναικοκτονία

Ο Nizamettin Gursu συνελήφθη πέντε μήνες αφότου η 39χρονη φίλη τουYesim Demir, έπεσε σε γκρεμό στο Canakkale, μια πόλη στη

Καιρική βόμβα από Γιάννη Καλλιάνο: «Ανήμερα τα Χριστούγεννα βουτιές στις παραλίες – Πάνω από 20 βαθμούς»

Ο Gursu ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η Yesim Demir είχε πει «Ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε στο ειδυλλιακό σημείο, αλλά καθώς πήγε να πάρει φαγητό και ποτά από το αυτοκίνητό του για να γιορτάσουν την νέα σελίδα στη ζωή τους, άκουσε μια κραυγή. Όταν έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι η μέλλουσα γυναίκα του είχε πέσει στον γκρεμό. Η ιστορία του άνδρα φαινόταν πιστευτή. Αλλά κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία ανακάλυψε ότι το δαχτυλίδι που ο Gursu ισχυρίστηκε ότι έδωσε στην Demir αφού αποδέχθηκε την πρότασή του ήταν ακόμα στο κουτί του μέσα στην τσέπη του.

 

Οι υποψίες των αστυνομικών ενισχύθηκαν μετά τον εντοπισμό σπασμένων γυαλιών και ενός σπασμένου ηχείου μουσικής στο σημείο του αρραβώνα του ζευγαριού. Αυτά τα ευρήματα φαίνεται να υποδεικνύουν έναν καβγά μεταξύ τους.

Σχεδίαζε να τον χωρίσει

Η οικογένεια της γυναίκας που δολοφονήθηκε, αναφέρθηκε στις αρχές πως είχε σκοπό να χωρίσει ούτως ή άλλως και δεν θα είχε αποδεχτεί την πρόταση γάμου του κατηγορούμενου. Η οικογένεια επίσης υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος είχε προβλήματα πανικού και εκρήξεις θυμού, επομένως η γυναίκα δεν θα ήταν ποτέ τόσο πρόθυμη να βρίσκεται τόσο κοντά στην άκρη ενός γκρεμού.

Η σύλληψη του Gursu έρχεται μετά την καταγγελία της οικογένειας της 39χρονης εναντίον του.

Τις στιγμές μετά τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, ο Gursu έπαιξε τον ρόλο του καταρρακωμένου αρραβωνιαστικού, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι επέλεξαν να κάνουν τον αρραβώνα τους επί τόπου γιατί πίστευαν ότι θα ήταν ρομαντικός. «Το επιλέξαμε για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση. Ήπιαμε λίγο αλκοόλ. Όλα έγιναν μονομιάς. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω», είπε τότε ο άνδρας για να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.

Η 39χρονη αρχικά επέζησε από την τεράστια πτώση από ύψος 30 μέτρων, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η επιβίωση των γυναικών αποτελεί ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην Τουρκία. Σύμφωνα με το Monument Counter, ένα ψηφιακό αρχείο για τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους λόγω ενδοοικογενειακής βίας, τουλάχιστον 380 γυναίκες έχουν πέσει θύματα ανδρών φέτος στην Τουρκία, ενώ πέρυσι ο αριθμός ανήλθε σε 383.

 Athensmagazine.gr:

https://www.athensmagazine.gr/article/news/kosmos/667115-eipe-oxi-sthn-protash-gamoy-kai-thn-petakse-apo-ton-gkremo-sokarei-nea-gynaikoktonia?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2023-12-21———–

 

Top
Enable Notifications OK No thanks