-
Αρχική > Τοπικά νέα > Αληθινή ιστορία : Νύφη κατηγορεί την πεθερά ότι καταστρέφει τον γάμο της – «Ζηλεύει επειδή παντρεύτηκα τον γιο της – Απειλούσε να σπάσει την πόρτα για να τον δει»

Αληθινή ιστορία : Νύφη κατηγορεί την πεθερά ότι καταστρέφει τον γάμο της – «Ζηλεύει επειδή παντρεύτηκα τον γιο της – Απειλούσε να σπάσει την πόρτα για να τον δει»

Την εμμονή της πεθεράς της με τον σύζυγο της μοιράστηκε μία γυναίκα, που αποκάλυψε ότι φοβάται να της πει ότι είναι έγκυος.

«Έδιωξα την πεθερά μου από την αίθουσα τοκετού» – Η ερώτηση στην νοσοκόμα που την εξόργισε

«Η πεθερά μου ζηλεύει επειδή παντρεύτηκα τον γιο της. Είναι ανησυχητικό και ανατριχιαστικό», είπε η γυναίκα, που εξήγησε ότι προκαλεί μεγάλα προβλήματα στον γάμο τους.

Απειλούσε να σπάσει την πόρτα

Το ζευγάρι μετά από αυτό διέκοψε κάθε επαφή μαζί της. Τελικά η πεθερά πήγε στο σπίτι του ζευγαριού και απειλούσε να σπάσει την πόρτα εάν δεν την άφηναν να μπει μέσα.

Η ηλικιωμένη έστειλε μήνυμα στον γιο της στο οποίο του ανέφερε ότι τον αγαπούσε πολύ και μόνο ο θάνατος μπορούσε να τους χωρίσει. «Έκανε ένα περίεργο σχόλιο ότι είναι ‘η πρώτη και πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του’», ανέφερε η σύζυγος.

Τα Χριστούγεννα η πεθερά επισκέφθηκε και πάλι το ζευγάρι και άφησε στην πόρτα του σπιτιού ένα περίεργο δώρο. «Του πήρε ένα ασορτί βραχιόλι για ζευγάρι από ένα ακριβό κοσμηματοπωλείο. Είχε το γούρι σε σχήμα καρδιάς χαραγμένο με τη μια πλευρά να λέει: Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Είμαι αιώνια δική σου. Από την άλλη πλευρά χαραγμένο το παιδικό του παρατσούκλι. Ανατριχιάσαμε και οι δύο και το πέταξε αμέσως», είπε η γυναίκα.

Οι χρήστες την συμβούλευσαν να πάρει μέτρα και να κάνει αναφορά στην αστυνομία

Η γυναίκα έμαθε ότι είναι έγκυος και πλέον φοβάται να το πει στην πεθερά της. Έτσι ζήτησε συμβουλές από τους χρήστες στον ιστότοπο Reddit. Πολλοί αναγνώστες σοκαρίστηκαν από την ιστορία της και κάποιοι πρότειναν να καταγγείλει την πεθερά της στην αστυνομία.

«Πες μου ότι έκανες αναφορές στην αστυνομία για τα περιστατικά που χτυπούσε/κλωτσούσε την πόρτα. Σε παρακαλώ ζητήστε νομική βοήθεια για να κάνετε εντολή περιορισμού εναντίον της. Αυτό ακούγεται πραγματικά επικίνδυνο», ανέφερε ένας χρήστης. «Το “βραχιόλι” με ανατριχιάζει… φύγετε μακριά, μακριά!», είπε ένας άλλος.

Ορισμένοι αναγνώστες συμφώνησαν με την ιδέα μιας εντολής περιορισμού για να μην πλησιάζει η πεθερά το ζευγάρι. «Είναι ο μόνος τρόπος. Νομικές συνέπειες για την παραβίαση και την ύπαρξη σε απόσταση Χ μέτρων από την ιδιοκτησία σας. Εάν θέλετε να προστατέψετε το παιδί σας και να αποφύγετε πιθανή απαγωγή (που ακούγεται ότι είναι αρκετά ψυχικά ασταθής για να προσπαθήσει) πρέπει να κάνετε νομικές ενέργειες όπου μπορεί να εμπλακεί η αστυνομία», τόνισε ένας χρήστης.

 

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks