-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Κοζάνη : 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο μπαμπά των παιδιών που πρόσεχε, για σεξουαλική παρενόχληση

Κοζάνη : 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο μπαμπά των παιδιών που πρόσεχε, για σεξουαλική παρενόχληση

Μια 23χρονη κοπέλα που εργαζόταν ως νταντά στην Κοζάνη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε ως νταντά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-ptolemeos.gr επιβεβαιώνεται πως υπάρχει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία έγινε προ δύο ημερών, με τις αστυνομικές αρχές να ψάχνουν μάλιστα τον 45χρονο στο πλαίσιο του αυτοφόρου προκειμένου να συλληφθεί, αλλά να μην μπορέσουν να τον εντοπίσουν. Κατά του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση θα παραπεμφθεί σχετικά στον εισαγγελέα.

Η νταντά από την Κοζάνη, περιέγραψε στην κάμερα του live news του MEGA όλα όσα έζησε -σύμφωνα με την καταγγελία της- στα χέρια του 45χρονου άντρα:

«Ήταν η δεύτερη χρονιά που δούλευα για αυτόν τον άνθρωπο. Φρόντιζα τα δύο παιδιά της οικογένειας, 7 και 4 ετών, και ουδέποτε στο παρελθόν ο πατέρας είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά. Όλα έγιναν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τα παιδιά ήταν στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο, και μάλιστα υπήρχε και δασκάλα που έκανε μάθημα στο ένα. Στο σαλόνι ο πατέρας αρχικά με ρωτούσε πως πήγε η σημερινή μέρα για τα παιδιά στο σχολείο, όμως στη συνέχεια ξαφνικά μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στον ώμο γιατί ήταν πιασμένος όπως μου είπε. Στη συνέχεια χωρίς να φοβηθεί τίποτα, με έπιασε από τους ώμους και με έριξε στον καναπέ, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και έκανε την πράξη να βάλει χέρι στο σώμα μου. Εγώ αντέδρασα ψύχραιμα, τον έσπρωξα και έφυγα. Με ακολουθούσε αυτός στις σκάλες για να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ έτρεχα. Είχα φοβηθεί πολύ, όμως τώρα είμαι θυμωμένη και ζητάω να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε».

Η 23χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 45χρονου άνδρα για πράξεις που αντιστοιχούν στο αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε το σχετικό video από το mega με τα όσα περιγράφει η κοπέλα:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks