-
Αρχική > Πολιτισμός > Κοπή Πίτας των Υπαλλήλων της Π. Ε Καστοριάς παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. (φωτογραφίες )

Κοπή Πίτας των Υπαλλήλων της Π. Ε Καστοριάς παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. (φωτογραφίες )

 

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλινίκου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2024, η κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς,  στην είσοδο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιώργου Τζίτζικα, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πασχάλη Χαρούμενου και των Περιφερειακών Συμβούλων Καστοριάς Θεόφιλου Ζυμπίδη και Όλγας Τράσια

Ο κ. Αμανατίδης ευχήθηκε υγεία στους εργαζομένους επισημαίνοντας πως στόχος της θητείας του είναι όλοι μαζί να πορευτούμε σε ένα κοινό έργο ανάπτυξης,  με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από την πλευρά του ο κ. Σαββόπουλος,  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την συνεργασία τους και ευχήθηκε το 2024 να έχουν υγειά και δύναμη να επιτελούν τα καθήκοντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τυχεροί της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν: το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας, καθώς και τέσσερις υπάλληλοι της ΠΕ Καστοριάς.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη και του Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς Δ. Σαββόπουλου με όλους τους Διευθυντές και Τμηματάρχες της Π.Ε. Καστοριάς προκειμένου να τους γνωρίσει από κοντά, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι υπηρεσίες τους και να διαβεβαιώσει  την αγαστή συνεργασία από την πλευρά της Περιφέρειας σε όλα τα επίπεδα.

κοπή πίτας

κοπή πίτας

κοπή πίτας

κοπή πίτας

κοπή πίτας

κοπή πίτας

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks