-
Αρχική > Ελλάδα > Φοιτητές αποτείουν φόρο τιμής στα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών (βίντεο)

Φοιτητές αποτείουν φόρο τιμής στα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών (βίντεο)

Φόρο τιμής λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποτίουν αυτή την ώρα στα 57 θύματα, φοιτητές από την Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σιδηροδρομική τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, με τους 57 νεκρούς, ανάμεσά τους δεκάδες φοιτητές.

Φοιτητές από τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Αθήνας έχουν έρθει στον τόπο της τραγωδίας, κρατώντας λίγα λουλούδια, και ένα πανώ που χαρακτηρίζει του δυστυχημα «ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα». Οι συγκεντρωθέντες δίνουν την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουν και θα βοηθήσουν με κάθε δύναμη να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κύριος Ιερώνυμος θα τελέσει μνημόσυνο και στη συνέχεια τρισάγιο στο Μακρυχώρι της Λάρισας, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη με τη συμπλήρωση του ενός χρόνου, στο σημείο μηδέν, θα συγκεντρωθούν γονείς προκειμένου και οι ίδιοι να να τιμήσουν τα παιδιά τους, να τιμήσουν τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν σε αυτή τη σιδηροδρομική τραγωδία.

Ρεπορτάζ: Κ. Θεοχαρούλη

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks