-
Αρχική > Ελλάδα > Το «στάμπαραν» τα Μερομήνια για τον Μάρτιο: «Παρέλαση χιονιά για 48 ώρες…»

Το «στάμπαραν» τα Μερομήνια για τον Μάρτιο: «Παρέλαση χιονιά για 48 ώρες…»

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για ένα συγκεκριμένο τριήμερο

23 Φεβρουαρίου 2024 20:33
Το «στάμπαραν» τα Μερομήνια για τον Μάρτιο: «Παρέλαση χιονιά για 48 ώρες…»
×Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μερομήνια 2024: Δεν είναι πολύ ευοίωνες οι προβλέψεις του καιρού για το 2024, σύμφωνα με τα Μερομήνια. Πλημμύρες και ψύχος θα μας επισκεφτούν αυτή τη χρονιά, ενώ αρκετές περιοχές θα δουν χιόνια αλλά και ακραία φαινόμενα.

Ο Μάρτιος θα είναι πιο «γλυκός» σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο αρκετό κρύο θα επανέλθει στις τελευταίες μέρες του.

Μερομήνια 2024: Οι προβλέψεις του καιρού

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

 

«Τινάζει» τον χειμώνα στον αέρα ο Γιάννης Καλλιάνος: «3ήμερο σάρωμα κακοκαιρίας – Ρεκόρ 15ετίας…»

Καιρός: Δε λέει να χειμωνιάσει με τίποτα φέτος και ο Γιάννης Καλλιάνος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός αυτό. Ο έμπειρος μετεωρολόγος προειδοποίησε ωστόσο πως πλησιάζουν δύο ολιγοήμερες κακοκαιρίες.

Ο ίδιος μίλησε στο Live News του MEGA και επεσήμανε πως από Κυριακή (25/2) και για ένα 3ήμερο τη χώρα θα σαρώσουν βροχές και καταιγίδες, ενώ σχεδόν το ίδιο αναμένουμε και από την 1η Μαρτίου. Πάντως, οι θερμοκρασίες δε θα πέσουν καθόλου, όπως όλα δείχνουν και οδεύουμε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση ενός χειμώνα ιστορικού, αφού θα είναι ίσως ο πιο ήπιος της 15ετίας!

Γιάννης Καλλιάνος: Το δύσκολο 3ήμερο που έρχεται

«Μέχρι και αύριο πολύ λίγες τοπικές βροχές. Από την Κυριακή το απόγευμα, κύρια χαρακτηριστικά οι καταιγίδες, θα σαρώσουν σχεδόν όλη την Ελλάδα. Θα επηρεαστεί η Αττική αρκετά από το βράδυ της Κυριακής και θα ξεκινήσει έτσι η νέα βδομάδα.

Από την 1η Μαρτίου θα έρθει άλλη μία παρόμοια κακοκαιρία. Έως τότε όμως και όλη αυτή την εβδομάδα θα έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες με νοτιάδες. Ο φετινός χειμώνας θα χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο ζεστούς της τελευταίας 15ετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

Αναλυτική πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Live News του MEGA:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks