-
Αρχική > Τοπικά νέα > Έρχονται αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναλαμβάνει η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Έρχονται αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναλαμβάνει η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στα χέρια του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται η ενότητα του κόμματος, καθώς από τις επόμενες κινήσεις θα φανεί αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει τα κομματικά όργανα εμπιστευόμενος ακόμα και τα στελέχη που του ασκούν κριτική.

Ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Εν τω µεταξύ, σύµφωνα µε πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ανασύνταξη δυνάµεων, καθώς και µε βάση την απόφαση του συνεδρίου θα πρέπει να συγκροτηθεί η Πολιτική Γραµµατεία, η οποία επί Αλέξη Τσίπρα είχε τη µορφή του «πρωινού καφέ». Φυσικά το ερώτηµα είναι σε ποιον βαθµό ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυµεί να κάνει πράξη την περίφηµη «συλλογική λειτουργία». Εάν δηλαδή έχει αποφασίσει να εντάξει µέσα στα όργανα και στελέχη που βρέθηκαν απέναντί του το τελευταίο χρονικό διάστηµα.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι δεν αποκλείεται και µέσα στο Σαββατοκύριακο να συνεδριάσει η Κ.Ε. προκειµένου να εκλέξει τη νέα Πολιτική Γραµµατεία, καθώς υπάρχουν µεγάλα κενά µετά την αποχώρηση της «Οµπρέλας» και της Έφης Αχτσιόγλου. Ταυτόχρονα, θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει τη γραµµατέα του κόµµατος, Ράνια Σβίγκου, και τον αναπληρωτή γραµµατέα, Γιώργο Βασιλειάδη. Για τη θέση του τελευταίου ακούγεται µάλιστα το όνοµα της Ολυµπίας Τελιγιορίδου. Αλλαγή θα γίνει και στην εκπρόσωπο Τύπου, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι η ∆ώρα Αυγέρη θα διεκδικήσει θέση στην Ευρωβουλή, ενώ σίγουρα αναµένεται να αντικατασταθεί ο Παύλος Πολάκης (θέση υπερσυντονιστή).Γ

Περισσότερα στο ρεπορτάζ της Ελένης Καλογεροπούλου στο parapolitika.gr

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks