-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ι Ν Αγίου Νικάνορος : 1ον Βραβείο έκθεσης Βιργινία Κύρου – Μαθήτρια 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους  Ορεστικού

Ι Ν Αγίου Νικάνορος : 1ον Βραβείο έκθεσης Βιργινία Κύρου – Μαθήτρια 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους  Ορεστικού

Θέμα: Η οικογένεια σε κάθε εποχή υπήρξε το ασφαλές λιμάνι, για όλα της τα μέλη.Τί σημασία έχει για  σένα  σήμερα η  οικογένεια και τι σας προσφέρει ;

Η  οικογένεια είναι αγάπη,φροντίδα,ζεστασιά,τρυφερότητα,εμπιστοσύνη και χαρά.Θεωρώ  ότι είμαι τυχερή γιατί ζω σε ένα περιβάλλον που οι γονείς μου δεν μαλώνουν και είναι αγαπημένοι. Δυστυχώς γνωρίζω ότι υπάρχουν άλλα παιδάκια που δεν έχουν γονείς και μένουν ορφανά ή μαλώνουν οι γονείς τους.

Η οικογένειά μου μου είναι πολύ σημαντική γιατί με φροντίζει ,μου δίνει μια στέγη και ότι θέλω το έχω.Ο μπαμπάς μου εργάζεται σκληρά για να βγάλει λεφτά ενώ η μαμά μου κάθεται στο σπίτι , όση ώρα είμαστε στο σχολείο μας μαγειρεύει , καθαρίζει τα δωμάτιά μας και το υπόλοιπο σπίτι και μας βοηθάει στα μαθήματα  ενώ με τον μπαμπά μου παίζουμε, κάνουμε βόλτα τα σκυλάκια και παίζουμε  playstation.

Όλα  αυτά μου τα προσφέρει η οικογένειά μου και είμαι ευγνώμων γιατί σε κάποιες άλλες οικογένειες δεν υπάρχουν όλα αυτά υπάρχουν τα αντίθετα δηλαδή. Οι γονείς τους λείπουν από το σπίτι όλη την ημέρα και δεν τους βλέπουνε καθόλου κι άλλα κάποια παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους και είναι ορφανά και τα λυπάμαι που εγώ έχω τόσα πολλά και αυτά δεν έχουν σχεδόν τίποτα και το  πιο  σημαντικό  δεν έχουν γονείς και πηγαίνουν ή σε ορφανοτροφείο ή σε κάποιο συγγενή, αλλά υπάρχουν κάποιοι ευγενικοί άνθρωποι που τα υιοθετούν  διότι δεν μπορούν να  κάνουν αυτοί παιδιά ή για κάποιους άλλους προσωπικούς  λόγους.

Αυτά νοιώθω ότι είναι οικογένεια  η σιγουριά , η ασφάλεια , η εμπιστοσύνη και η προστασία.

Top
Enable Notifications OK No thanks