-
Αρχική > Ελλάδα > Έρχεται ο γάμος της χρονιάς, το ανακοίνωσε ο Τάιλερ: «Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Έρχεται ο γάμος της χρονιάς, το ανακοίνωσε ο Τάιλερ: «Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανου Κασσελάκη, μίλησε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

«Ναι, το σκεφτόμαστε αυτό το σενάριο και θα το κάνουμε αυτό το καλοκαίρι» ήταν η απάντησή του.

«Ψάχνουμε σπίτι, θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα»

Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγόρασαν σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, αλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

«Τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο»

Σχετικά με το τι τους ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζουν και με ποιον τρόπο, όπως και αν η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη επηρέασε τη ζωή τους, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:

«Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου».

Συμπλήρωσε πάντως ότι «μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές».

Στην ερώτηση «πώς θα συγκρίνατε την ελληνική με την αμερικανική νοοτροπία», ο σύζυγος του Στ. Κασσελάκη απάντησε: «Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή σε αλλαγές και στη διαφορετικότητα. Ενώ η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμό».

Τι απάντησε για την επαγγελματική του ενασχόληση

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη σχετική ερώτηση της πολιτικής – διπλωματικής συντάκτριας του Star:

«Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει εθελοντική εργασία σε ελληνικά νοσοκομεία: «Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε εκλογική επιτυχία»

Τέλος, για το τι θα γίνει στην περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες Ευρωεκλογές και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:

«Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τί θα γίνει αν δεν”, είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία – λογική για το πώς έχει δημιουργηθεί το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

 Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks