-
Αρχική > Πολιτισμός > Δήμος Αργος Ορεστικού : Πρόγραμμα 25ης Μαρτίου

Δήμος Αργος Ορεστικού : Πρόγραμμα 25ης Μαρτίου

Πολιτικές, Στρατιωτικές Αστυνομικές, Εκκλησιαστικές   Αρχές  και  Υπηρεσίες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Σχολεία  Μέσης  & Στοιχειώδους    Εκπαίδευσης, Σωματεία, Οργανισμούς, κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους,  Προέδρους   και  Μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων και κατοίκους του Δήμου μας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

 

  • Γενικός σημαιοστολισμός του Δημοτικού Καταστήματος, των Δημοσίων καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και οικιών από τις οκτώ (8) το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της 25ης Μαρτίου.
  • Φωταγώγηση της πόλης καθώς και του Δημοτικού καταστήματος, των καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο της αρ. ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/68315/502/01.07.2022 (ΦΕΚ 3424 Β΄) Κ.Υ.Α., όπως ισχύει.

 

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ώρα 11.00                Απότιση φόρου τιμής, από τα σχολεία Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο του πάρκου Εθνικής Αντίστασης στο Άργος Ορεστικό.

Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Υπεύθυνος τελετής ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 4ου  Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού κ. Ευάγγελος Σιώμος.

 

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Ώρα  07.00 Θα σημάνουν χαρμόσυνα  οι καμπάνες των εκκλησιών.
Ώρα 08.00  Έπαρση της Σημαίας μπροστά  από  το Δημαρχείο.
Ώρα 11.00     Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και ακολούθως σχετική ομιλία από την κα. Αγγελική Ξάνθου, εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού.
Ώρα 11.30    Μετάβαση στο Μνημείο του πάρκου Εθνικής Αντίστασης, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα   γίνει κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων, συλλόγων, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301 – 2467351309).

Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη αυτών που έπεσαν για την ελευθερία της πατρίδας.

Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

Ώρα 12.00  Παρέλαση Μαθητών με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής.

Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει θα ακολουθήσει στο Δημοτικό Κατάστημα   δεξίωση  για το κοινό.

Ώρα 18.00         Υποστολή της Σημαίας.
  
Σημείωση   α’Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  παρακαλείται   να φροντίσει  για την τήρηση της τάξης  μέσα στον Ιερό Ναό και τον χώρο της επιμνημόσυνης δέησης.

 

Σημείωση   β’   Οι Κυρίες και οι Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και να προσέλθουν στον συνηθισμένο χώρο των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

 

 

 

Ο Δήμαρχος

 

 

                                                                                               Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks