-
Αρχική > Διεθνή > ΗΠΑ: Αποζημίωση 500.000 δολαρίων σε αστυνομικό που απολύθηκε γιατί έκανε σεξ με συναδέρφους της

ΗΠΑ: Αποζημίωση 500.000 δολαρίων σε αστυνομικό που απολύθηκε γιατί έκανε σεξ με συναδέρφους της

Μια αστυνομικός από το Τένεσι, η Μέγκαν Χολ, κέρδισε 500.000 δολάρια στην αγωγή που έκανε κατά την πόλης μετά την απόλυση της. Ο λόγος που έχασε τη δουλειά της είναι πως  εσωτερική έρευνα αποκάλυψε τις ερωτικές περιπτύξεις της με έξι άνδρες αστυνομικούς, συναδέρφους της.

Τι ισχυρίστηκε η αστυνομικός για το ερωτικό σκάνδαλο

Η 28χρονη απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2023, αφότου αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετούς αστυνομικούς στο τμήμα του προαστίου του Νάσβιλ – κάποιοι από τους οποίους απολύθηκαν, άλλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Η νεοσύλλεκτη αστυνομικός αντεπιτέθηκε με ομοσπονδιακή μήνυση, υποστηρίζοντας κακοποιήθηκε από τους προϊσταμένους της, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της αστυνομίας και ένας αρχιφύλακας, βετεράνος της αστυνομίας με 15 χρόνια υπηρεσίας. Όπως είπε την ανάγκασαν να ενδώσει στις ορέξεις τους.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διακανονισμός ύψους μισού εκατομμυρίου περιλαμβάνει δικαστικά έξοδα, αμοιβές δικηγόρων και δαπάνες που καταβλήθηκαν από την ασφάλιση της πόλης.

 

Το διοικητικό συμβούλιο της πόλης ψήφισε 3-1 σε ειδική συνεδρίαση υπέρ του διακανονισμού της αγωγής.

«Ο Δήμος αρνείται οποιαδήποτε παραδοχή ευθύνης και δεν θα δαπανηθούν χρήματα των φορολογουμένων για τον διακανονισμό αυτής της αγωγής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων πως «με τον σύζυγό μου ήμασταν στα πρόθυρα του διαζυγίου και απλά έσπασα και μετά το πράγμα ξέφυγε από τον έλεγχο».

 

Η ίδια μήνυσε την πόλη αφού ισχυρίζεται ότι απολύθηκε – ενώ οι λευκοί συνάδελφοί της είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο σώμα – λόγω της φυλής τους.

εθνοσ

Top
Enable Notifications OK No thanks