-
Αρχική > Διεθνή > Παγκόσμια «βόμβα» μετά την απόρριψη από Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Σε δικογραφία για κατηγορίες βιασμού ο Πρίγκιπας Χάρι! Εμπλέκεται το όνομά του σε πολυσέλιδη δικογραφία με βασικό κατηγορούμενο πασίγνωστο καλλιτέχνη

Παγκόσμια «βόμβα» μετά την απόρριψη από Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Σε δικογραφία για κατηγορίες βιασμού ο Πρίγκιπας Χάρι! Εμπλέκεται το όνομά του σε πολυσέλιδη δικογραφία με βασικό κατηγορούμενο πασίγνωστο καλλιτέχνη

Παγκόσμια «βόμβα» μετά την απόρριψη από Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Σε δικογραφία για κατηγορίες βιασμού ο Πρίγκιπας Χάρι!

Εμπλέκεται το όνομά του σε πολυσέλιδη δικογραφία με βασικό κατηγορούμενο πασίγνωστο καλλιτέχνη

Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρίγκιπας Χάρι μπορεί να έχει δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, να υποφέρει από τον καρκίνο, καθώς και τον αδελφό του, Ουίλιαμ, να περνά δύσκολες στιγμές στο πλευρό της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, που έχει την ίδια ασθένεια, όμως και για εκείνον μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα.

Η εμπλοκή του ονόματος του Χάρι σε υπόθεση βιασμού και trafficking

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, για τον Πρίγκιπα Χάρι, μια νέα δικογραφία που ήρθε στο φως τον εμπλέκει προσωπικά. Η δικογραφία αφορά τον πασίγνωστο ράπερ Diddy, ή κατά κόσμον Σον Κομπς, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και trafficking, σε μια αγωγή ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του και μια ακόμη υπόθεση, που ανατριχιάζει τον κόσμο, βλέποντας το τι συμβαίνει πίσω από τις λαμπερές σκηνές της showbiz.

Ο Diddy κατηγορείται, ότι πραγματοποιούσε ύποπτα πάρτι, όπου καλούσε πολλές μεγάλες προσωπικότητας, από αθλητές μέχρι πολιτικούς και καλλιτέχνες, όλοι τους προσωπικότητες με διεθνές ανάστημα. Σύμφωνα με αναφορές στο ίδιο ρεπορτάζ, ο Πρίγκιπας Χάρι είναι μέσα σε αυτές τις προσωπικότητες και εγείρονται ερωτήματα, φυσικά, για την προσωπική ζωή του «γαλαζοαίματου» και του τι γινόταν σε εκείνα τα πάρτι με τη δική του συμμετοχή.

Η δικογραφία 73 σελίδων συμπληρώθηκε από τον παραγωγό, Ρόντνεϊ Τζόουνς, ο οποίος κατηγορεί τον ράπερ ως κατά συρροήν βιαστή. Η αναφορά του ονόματος του Χάρι, φυσικά, προσθέτει ακόμη περισσότερο «βάρος» σε αυτή την υπόθεση και, εκεί που είχε να αντιμετωπίσει την οργή του αδελφού του, που δεν έχει κοπάσει, τώρα πια έχει άλλο ένα «μέτωπο» μπροστά του.

Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν απαθανατιστεί στο παρελθόν και, συγκεκριμένα, στη συναυλία το 2007 για την Νταϊάνα, μαζί με τον επίσης ράπερ Kanye West, κάτι που υποδηλώνει φυσικά τη γνωριμία μεταξύ τους. Μπορεί ο Χάρι να μην αντιμετωπίζει ευθέως κάποια κατηγορία για βιασμό, η αναφορά του ονόματός του και μόνο, όμως, προκαλεί αναστάτωση και θα χρειαστούν εξηγήσεις, οπωσδήποτε, από την πλευρά του.

Athensmagazine.gr:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks