-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Συναντήσεις εργασίας

Μαρία Αντωνίου : Συναντήσεις εργασίας

 Συνάντηση εργασίας με τη Γενική Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης Βίκυ Λοϊζου Vicky Loizou, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis.
📂Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για τη Δυτική Μακεδονία, για το οποίο, προ διμήνου, είχα ζητήσει αύξηση του προϋπολογισμού του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά και στην Π.Ε. Καστοριάς, καθώς συμμετεχουν σε αυτό και επιχειρήσεις της περιοχής μου.
📝 🤝Όπως ενημερωθήκαμε από τη Γενική Γραμματέα, η πρόταση για την αύξηση του προϋπολογισμού του αναπτυξιακού προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει λάβει έγκριση, έχει υπογράψει ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Παπαθανάσης και η κ. Βίκυ Λοϊζου, ενώ περιμένουμε να υπογράψει και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Θάνος Πετραλιάς.
👏 Αποτέλεσμα είναι να ενισχυθεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ, που θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση επενδυτικών έργων, τα οποία βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
🎯 Είναι πεποίθησή μου ότι η ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και του τόπου μου της Καστοριάς, περνά μέσα από την υλοποίηση σημαντικών επενδυτικών έργων, που θα ενισχύσουν την οικονομία εξωστρέφεια της περιοχής, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου.
Maria Antoniou
Top
Enable Notifications OK No thanks