-
Αρχική > Πολιτισμός > Με πολλές γυναίκες και δώρα εκπλήξεις εορτάστηκε η γιορτή της μάνας από τον σύλλογο Ζουζουλιωτών (φωτογραφίες – βίντεο )

Με πολλές γυναίκες και δώρα εκπλήξεις εορτάστηκε η γιορτή της μάνας από τον σύλλογο Ζουζουλιωτών (φωτογραφίες – βίντεο )

 θεοδώρα Κωτσοπούλου

Μια ημέρα που μας καλεί όλους να στρέψουμε τη ψυχή μας στο πρόσωπο της και να αφήσουμε κάποια στιγμή τις υποχρεώσεις μας και την καθημερινότητα με τα τετριμμένα προβλήματα της και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για αυτή.

Ασφαλώς δεν αναφέρομαι μόνο σε λουλούδια, δώρα και συναφή, αλλά πρωτίστως σε έναν απολογισμό της προσφοράς της, σε έναν απολογισμό που θα βοηθήσει να βρει ο καθένας μόνος του τις διαστάσεις που παίρνει στη ψυχή του αυτή η μορφή, η μορφή της μάνας.

«ΜΑΝΑ, ΜΑΝΟΥΛΑ, ΜΗΤΕΡΑ» μια λέξη τόσο ιερή και συνάμα τόσο γλυκιά που προβάλλεται από τα χείλη όλων των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων. 

Η μητέρα  είναι η θεμέλιος λίθος της οικογένειας και ο συνδετικός κρίκος με σταθερές και διαχρονικές αξίες

Στα πλαίσια της παγκόσμιας γιορτή της Μάνας, ο  επιμορφωτικός σύλλογος Ζουζουλιωτών  προσέφερε  πριν λίγο στην καφετέρια GALLERY στους Μανιάκους  .

σε όλες τις μανάδες που παραβρέθηκαν  μια όμορφη πανηγυρική εκδήλωση.

Σύσσωμες οι κυρίες του συλλόγου υποδέχτηκαν τις μανούλες που ομολογουμένως ήταν πολλές, ενώ μέσα από την ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου  Δήμητρα Παπαδαμου   αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η σημερινή ημέρα για όλες τις μανούλες αλλά και για όλο τον κόσμο,

Μάλιστα, όπως είπε, η σημερινή μέρα είναι μια μέρα που καθιερώθηκε για να γιορτάζεται η έννοια της μητρότητας και η προσφορά της γυναίκας-μητέρας στη διαμόρφωση της κοινωνίας.

Η μάνα, τόνισε η κ. Παπαδάμου  είναι η προσωποποίηση της ασφάλειας και της προσφοράς, το πιο ιερό και σεβαστό πρόσωπο και  γιορτάζει την ομορφότερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη. «Η μητέρα που είναι πολύ σημαντική για όλους μας, είναι η θεμέλιος λίθος της οικογένειας και ο συνδετικός κρίκος με σταθερές και διαχρονικές αξίες» κατέληξε η  πρόεδρος  ευχόμενη παράλληλα σε όλες τις μητέρες να είναι γερές, ώστε να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Αξιζει να αναφερθεί οτι ο σύλλογος μετά την λήξη της όμορφης ο γιορτής προσέφερε σε ολες τις  μανούλες που παραβρέθηκαν από μια όμορφη γλαστρούλα.

Αξιο αναφοράς είναι και τα δυο βιβλία με τίτλο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ που προσέφερε η συγγραφέας Δώρα Κωτσοπούλου στον σύλλογο που στην συνέχεια τα κέρδισαν μετά απο κλήρωση δυο μανούλες

  

  

   

  

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks