-
Αρχική > Διεθνή > Πήγε για ένα απλό κούρεμα, η κομμώτρια είδε έναν όγκο πίσω από το αυτί του και του έσωσε τη ζωή

Πήγε για ένα απλό κούρεμα, η κομμώτρια είδε έναν όγκο πίσω από το αυτί του και του έσωσε τη ζωή

Κομμώτρια έσωσε την ζωή του πελάτη της επειδή είδε τον όγκο πίσω από το αυτί του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Όγκος πίσω από το αυτί: Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, η οποία σχετίζεται με έναν ηλικιωμένο άνδρα. Ο 82χρονος Τζέιμς Μακένζι πήγε για καλή του τύχη στο κομμωτήριο. Ο λόγος ήταν για να κόψει φυσικά τα μαλλιά του. Όμως, η κομμώτριά του, Κέρριν Τέιλορ παρατήρησε κάτι παράξενο πίσω από το αυτί του. Ήταν φανερό πως κάτι δεν πήγαινε καλά…

Όγκος πίσω από το αυτί: Τι έκανε στη συνέχεια, η κομμώτρια

Η υπάλληλος είπε στον Τζέιμς να πάει να το ελέγξει σε ένα γιατρό. Ο όγκος που είχε στο αυτί του, ο ηλικιωμένος άνδρας, ήταν ωρατός και με γυμνό μάτι. Μάλιστα, επειδή φοβήθηκε πως δεν θα το έκανε, επικοινώνησε και με κάποιον από το οικογενειακό του περιβάλλον για να το πει. Έτσι, τον πήγαν στον γιατρό. Εκείνος επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για όγκο. Ο ηλικιωμένος άνδρας έκανε αφαίρεση του όγκου.

Η κόρη του είπε πως δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν με την Κέρριν, την κομμώτρια, αλλά την είχε ακούσει από την μητέρα της, η οποία κουρευόταν εκεί. Μάλιστα, στον πατέρα της (ο οποίος είχε και τον όγκο) είχε κάνει δωρεάν το πρώτο του κούρεμα μετά τον θάνατο της συζύγου του, επειδή εκείνος ήταν ράκος ψυχολογικά.

Όπως είπε η κόρη του, η κομμώτρια είδε πως ο όγκος βρισκόταν πίσω από το αυτί του πατέρα της. Μάλιστα, εκείνος της παραδέχτηκε πως όντως σε εκείνο το σημείο υπήρχε κάτι που τον ενοχλούσε. Έτσι, η Κέρριν χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε τους δικούς του.

 Athensmagazine.gr:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks