-
Αρχική > Απόψεις > (μην) Πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο . . . (Του ΔώραΘέτη )

(μην) Πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο . . . (Του ΔώραΘέτη )

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον τοπικών δημοσιογράφων και ενημερωτικών μέσων φαίνεται ότι καταφεύγουν κομματικοί φορείς και μηχανισμοί το τελευταίο διάστημα στην Καστοριά.

Συνεχίζοντας το κρεσέντο παλαιοκομματικού φασισμού, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την ωμή παρέμβαση εξωθεσμικών μηχανισμών στα τοπικά δρώμενα, κομματικοί μηχανισμοί έχουν επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων και απειλών προς τοπικούς δημοσιογράφους, επειδή απλά οι τελευταίοι φανέρωσαν τις ενέργειες των πρώτων.

Χωρίς να ισχυρίζεται κανείς ότι στην κατηγορία των δημοσιογράφων είναι όλοι τους σωστοί επαγγελματίες, στο τοπικό επίπεδο της Καστοριάς.Oί  εκπρόσωποι του τύπου, άσχετα από το μέσο στο οποίο εργάζονται, λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια με συγκεκριμένες αξίες και αντικειμενικότητα και είναι οι ποιο αδικημένοι από κάθε άλλο επάγγελμα .

Οι περισσότεροι των τοπικών δημοσιογράφων εργάζονται για την ανάδειξη των προβλημάτων της Καστοριάς και ασκούν ένα πολύ υπεύθυνο λειτούργημα με υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα. Καλό θα είναι λοιπόν να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια σε κομματικούς μηχανισμούς που έτσι και αλλιώς έχουν εκτεθεί στα μάτια του Καστοριανού λαού.

Τέλος, ας φροντίσουν οι «κομματάρχες» τα του οίκου τους προσέχοντας τις δικές τους ενέργειες και πράξεις, και να σταματήσουν να βρίσκουν άλλοθι ή αποδιοπομπαίους τράγους, εκτοξεύοντας παράλληλα ύβρεις και απειλές στο πρόσωπο των τοπικών δημοσιογράφων.

φώτο https://www.google.com/search?q

Top
Enable Notifications OK No thanks