-
Αρχική > Διεθνή > Άντρας που καθάριζε τα τζάμια παιδικού νοσοκομείου ντυμένος Spiderman καταδικάστηκε σε 105 χρόνια φυλάκιση για παιδική πορνογραφία

Άντρας που καθάριζε τα τζάμια παιδικού νοσοκομείου ντυμένος Spiderman καταδικάστηκε σε 105 χρόνια φυλάκιση για παιδική πορνογραφία

Ένας καθαριστής παραθύρων από το Nashville, ο οποίος έγινε γνωστός για το ντύσιμό του ως Spider-Man ενώ εργαζόταν σε παιδικό νοσοκομείο, καταδικάστηκε σε φυλάκιση για παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Ο 36χρονος Jarratt Turner, είχε προηγουμένως παραδεχθεί ότι συμμετείχε στην παραγωγή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας στην οποία εμφανίζονταν ένα μικρό αγόρι και ένα κοριτσάκι. Τη Δευτέρα, καταδικάστηκε σε 105 χρόνια φυλάκισης και κλήθηκε να πληρώσει 31.104 δολάρια για την αποκατάσταση των θυμάτων του.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Turner έγινε φίλος με δύο οικογένειες που είχαν μικρά παιδιά στις οποίες προσέφερε υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ.

Pervert: Photos and videos produced by Turner between 2014-2015 showed him molesting his friends' two children, who were between the ages of 12 and 31 months old

Μεταξύ του Οκτωβρίου του 2014 και του Μαΐου του 2015, ο άντρας τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών που έβγαζαν σεξουαλικά υπονοούμενα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο έδειξαν ότι ο Turner παρενοχλούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά, τα οποία ήταν ηλικίας μεταξύ 12 και 31 μηνών την εποχή εκείνη.

Ο Turner δημοσίευσε αργότερα τα πορνογραφικά βίντεο και τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, γράφοντας σε ένα σημείο: “Αγαπώ τα μικρά παιδιά. Μου αρέσει πολύ το μικρό και ελπίζω να αρέσει και σ’ εσάς.”

Σε μια προσπάθειά του να μην αφήσει πίσω του στοιχεία, χρησιμoποιούσε μόνο δημόσια δίκτυα Wi-Fi.

Spider's web: The US Attorney’s Office for the Middle District of Tennessee wrote that Turner dressed as the Marvel Comics superhero in an attempt to ‘access other vulnerable children’

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Turner έστειλε δύο εικόνες σε έναν μυστικό αστυνομικό στην Αυστραλία, ο οποίος ενημέρωσε τους άλλους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ να παρακολουθήσουν την IP διεύθυνση του αποστολέα που άνηκε σε ένα ίντερνετ καφέ.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ο Turner πήγαινε κάθε μέρα στην επιχείρηση και χρησιμοποιούσε το δίκτυό του Wi-Fi για να στείλει φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών.

Με τη βοήθεια του διευθυντή του καφέ, οι αξιωματικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν τον ύποπτο και να τον συλλάβουν.

“Τα παιδιά αυτής της κοινότητας είναι λίγο ασφαλέστερα σήμερα αφού αυτό το κτήνος είναι πλέον πίσω από τα κάγκελα,” δήλωσε ο αξιωματικός Robert Hammer.

Officials say Turner would sit ever day at Sip Cafe in Nashville (pictured) and send child pornography to others using the eatery's public Wi-Fi 

Το 2013 και το 2014, ο Turner έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του Tennessee, αφού καταγράφηκε να πλένει τα παράθυρα στο νοσοκομείο παιδιών του Vanderbilt ντυμένος με τη στολή του Spider-Man.

“Αυτά τα παιδιά είναι πολύ άρρωστα και θα κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε να γίνει η ημέρα τους λίγο καλύτερη,” είπε σε συνέντευξή του στον σταθμό Fox 17 .

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο Turner ήταν ντυμένος έτσι σε μια προσπάθειά του να «αποκτήσει πρόσβαση σε άλλα ευάλωτα παιδιά».

“Η ποινή που επιβάλλεται από το δικαστήριο θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι ο κατηγορούμενος δεν θα έχει ποτέ άλλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις διεστραμμένες σεξουαλικές του επιθυμίες σε άλλο αθώο παιδί,” δήλωσε ο εισαγγελέας Don Cochran.

διαφορετικό

Top
Enable Notifications OK No thanks