-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σύλλογος  ΛΥΒ :Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα 7 8 Ιουλίου  για την επέτειο των 30 χρόνων του

Σύλλογος  ΛΥΒ :Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα 7 8 Ιουλίου  για την επέτειο των 30 χρόνων του

Μια γιορτή πολιτισμού και διασκέδασης θα προσφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο ο  ομώνυμος σύλλογος

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Την σημαία του πολιτισμού σηκώνει πολύ ψηλά ο  Εξωραϊστικός -πολιτιστικός σύλλογος ΛΥΒ,  ξεκινώντας μια πορεία αναβάθμισης των πολιτιστικών και πολιτισμικών του δρώμενων.

Μια γιορτή πολιτισμού και διασκέδασης θα προσφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο ο  ομώνυμος σύλλογος, διοργανώνοντας το διήμερο 7 και 8 Ιουλίου στην αλάνα των ΛΥΒ μια σειρά πλούσιων  πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου είναι αποτέλεσμα της ακούραστης δουλειάς των μελών του και  της διάθεσής τους για προσφορά στον πολιτισμό και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στηρίζεται καθαρά στον συντονισμό και στην αφιλοκερδή συμμετοχή.

Κάλεσμα τον κόσμο της περιοχής μας να  παρευρεθούν στις εκδηλώσεις απευθύνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης  Μπάρδος και η αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα Κωστέα «Με  αφορμή την συμπλήρωση 30 χρονών από την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λ.Υ.Β. Καστοριάς σας καλούμε στο διήμερο εκδηλώσεων στην αλάνα της παιδικής χαράς με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις».

 Ο πρόεδρος τέλος  του συλλόγου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τον στόχο που έβαλε το νέο ΔΣ του συλλόγου που είναι η υλοποίηση  και η αναμόρφωση  σταδιακά του χώρου της αλάνας και μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη φάση να προχωρήσουν σιγά- σιγά και  στην ανά διάπλαση της ευρύτερης γειτονιάς των Λ.Υ.Β.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks