-
Αρχική > Τοπικά νέα > Που το πάνε οι τράπεζες? –( Ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας)

Που το πάνε οι τράπεζες? –( Ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας)

Στην Οργάνωση τους θέλω να αναφερθώ στον τομέα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το κοινό. Οπου συντελείται μια κοσμογονική αλλαγή.

– Όχι δεν θα αναφερθώ στην πτώση των μετοχών τους στο χρηματιστήριο.

Ελαττώνεται το προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τους πελάτες και αυξάνονται τα μηχανήματα. Για το καλό σας λένε οι ίδιες, αλλά είναι μάλλον και πρωταρχικά για το δικό τους καλό.

Αφού τα μηχανήματα δεν ζητούν μισθούς, επιδόματα, υπερωρίες και μετά αποδοχών. Η μείωση του τραπεζικού προσωπικού ήταν το ζητούμενο και τώρα που η τεχνολογία τους προσέφερε τα μέσα έσπευσαν να αδράξουν την ευκαιρία.

Αμα πάτε να διεκπεραιώσετε υπόθεση σας, θα διαπιστώσετε τις αλλαγές. Αυτές που υποτιθέμενα έγιναν για το καλό σας. Και που καταλήγουν σε μια απίστευτη ταλαιπωρία η οποία δεν υπήρχε μέχρι τώρα. Αν έχετε δουλειά που δεν μπορεί να γίνει με τα μηχανήματα ή αν δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε και μπείτε στην σειρά για να μιλήσετε με κάποιον ταμία, προετοιμαστείτε για κανονική εκστρατεία.

Πάρτε μαζί σας ξηρά τροφή, πάρτε κινητό να μπαινοβγαίνετε στο facebook, πάρτε κανά βιβλίο να διαβάζετε, κανά κομπολόγι ή κανά τάβλι, πάρτε αναβολικά και πολυβιταμίνες και lexotanil γιατί θα το ξημερώσετε στην σειρά.

Εχουν διαλύσει το παλιό σύστημα της σειράς των ταμείων κι έχουν αφήσει ένα ή το πολύ δύο να εξυπηρετούν τον κόσμο. Οπότε τις ημέρες με μεγάλη κίνηση ο μέσος χρόνος αναμονής μπορεί να φθάσει και να ξεπεράσει τα 50 λεπτά, Το ‘ζησα προχθές στην Αλφα μπανγκ και ομολογώ πως δεν μ’ άρεσε καθόλου.

Αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω, μόνο που την οπισθοδρόμηση αυτοί την έχουν βαφτίσει βελτίωση.

Ξέχασαν όμως να μας ρωτήσουν αν την θέλουμε. Και γιατί δηλαδή να την θέλουμε? Εδώ ισχύει αυτό που είχε πει ο Βολταίρος… «le mieux est l’ennemi du bien». Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Λεωνίδας Εκιντζογλου

Top
Enable Notifications OK No thanks