-
Αρχική > Δ. Μακεδονία >  Γιώργος  Κασαπίδης! :Πρώτος κατέθεσε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Του Δώρα Θέτη )

 Γιώργος  Κασαπίδης! :Πρώτος κατέθεσε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Του Δώρα Θέτη )

Καθόλα έτοιμος δηλώνει ο κ. Κασαπίδης και το επιτελείο των υποψηφίων του για την επόμενη ημέρα αφού πλέον όχι μόνο έχει ολοκληρώσει την συγγραφή του προγράμματος του, αλλά το έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του για να είναι διαθέσιμο σε όλους.

Ταυτόχρονα, και πάντα με την συνοδεία των υποψηφίων του συνεχίζει να οργώνει την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με έντονη και συχνή παρουσία στην Π.Ε. Καστοριάς.

Στις επισκέψεις αυτές, όπως δηλώνει και ο ίδιος, εκτός από την επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα του, δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει και κομμάτια του προγράμματος του, κάνοντας έκδηλη την ετοιμότητα του, που οφείλεται φυσικά και στην συνδρομή των τεχνοκρατών συνεργατών του.

Oι βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία» αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του συνδυασμού www.allazoumeporeia.gr.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications OK No thanks