-
Αρχική > Δυτική Μακεδονία > Ο μηχανικός έλυσε τη μηχανή του αυτοκινήτου και είδε εικόνες που θα θυμάται για πάντα

Ο μηχανικός έλυσε τη μηχανή του αυτοκινήτου και είδε εικόνες που θα θυμάται για πάντα

Η κάμερα αδιάψευστος μάρτυρας των όσων έγιναν στην Κοζάνη. Ο μηχανικός αυτοκινήτων κλήθηκε να βοηθήσει με τις εικόνες να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων…

Όλα έγιναν στην Κοζάνη με την αστυνομία να δέχεται κλήση από πλοίτη για να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό, το οποίο πάντως δεν άπτεται στις αρμοδιότητές της. Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και γνώριζε πως να διαχειριστεί τέτοιου είδους συμβάντα έδωσε τη λύση, σε χρόνο που ενδεχομένως να ήταν πολύτιμος για τους ιδιοκτήτες του οχήματος.

Κάτοικος της περιοχής είδε το φίδι στο αυτοκίνητο του γείτονα του, τον οποίο ενημέρωσε και εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Χωρίς δεύτερη σκέψη Αστυνομικός της Ομάδας Δίας, “συνέλαβε” το φίδι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο αρκετές ημέρες και στη συνέχεια το απελευθέρωσε στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλησε να δηλώσει δημόσια τις ευχαριστίες προς τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δίας Κοζάνης και πολύ περισσότερο στον Αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, για την ανθρώπινη συμπεριφορά την οποία επέδειξε, σε ένα ζήτημα που δεν ήταν στις αρμοδιότητας του.

Ταυτόχρονα όπως λέει, θα μπορούσε να είχε αρνητικές συνέπειες, αν συνυπολογίσει κανείς ότι καθημερινά μετακινούσαν τα παιδιά τους για τις δραστηριότητες τους, με το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο που τρύπωσε το φίδιΓια την επιχείρηση του απεγκλωβισμού του φιδιού, αλλά και για την απελευθέρωσή του, στήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση στην οποία χρειάστηκε να παρέμβει μηχανικός οχημάτων, προκειμένου να λύσει τη μηχανή του οχήματος και να υποδείξει το ακριβές σημείο στο οποίο κρυβόταν το φίδι.

Το βίντεο από την Κοζάνη

Πηγή: kozanilife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top