-
Αρχική > Απόψεις > Κορονοιός Καστοριά  : Στην σκιά της απαξίωσης η περιοχή μας ( Δώρα Κωτσοπούλου  )

Κορονοιός Καστοριά  : Στην σκιά της απαξίωσης η περιοχή μας ( Δώρα Κωτσοπούλου  )

Για άλλη μια φορά η Καστοριά μας αποδεικνύεται θεατής των εξελίξεων και να κινείται στην σκιά των συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη στην Δυτική Μακεδονία.

Σήμερα  ο κ.  Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την Κοζάνη και τα Ιωάννινα παρακάμπτοντας ξανά, όπως και  στην περίπτωση της  αρχής της κρίσης του κοροναϊού, την περιοχή μας.

Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν συμβάλει στην αποκατάσταση της φήμης μας σαν ασφαλή προορισμό, αλλά δημιουργεί και αρνητικό προηγούμενο. Βέβαια, στον αντίποδα διάφοροι ίσως απαντήσουν με την κινητικότητα των δικών μας πολιτικών αρχόντων σε επιστολές διαμαρτυρίας, οργάνωση τηλεδιασκέψεων, ανάρτηση πρωινών φωτογραφιών και φυσικά νέα ρεκόρ στον διαγωνισμό like μεταξύ τους.

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί  με τις απευθείας επαφές των τοπικών αρχόντων με κυβερνητικά στελέχη και δη, κατόπιν επισκέψεως τους στα μέρη μας.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι, ας σταματήσουμε τον στρουθοκαμηλισμό και τη παραγωγή ‘’πρωτοβουλιών’’ και ‘’ενεργειών’’ για εσωτερική κατανάλωση και ας κοιτάξουμε να προωθήσουμε τα δικά μας, καστοριανά, συμφέροντα σε όλους τους τομείς μέσα από σκληρή δουλειά.

 

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks