-
Αρχική > Διεθνή > Η  δημοπρασία Μαρτίου  της Saga  Fur ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία

Η  δημοπρασία Μαρτίου  της Saga  Fur ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία

Η πολύ αναμενόμενη διαδικτυακή δημοπρασία Μαρτίο της Saga ξεκίνησε με πραγματικά ενθαρρυντικές πωλήσεις μινκ στις οποίες  συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές και με ενεργή τοποθέτηση προσφορών

. Ηπροσφοράπερισσοτέρωναπό390,000 WhiteκαιPearlmink πωλήθηκε εξ ολοκλήρου. Κύρια αγοράστρια η Κίνα, με υποστήριξη από την Ευρώπη και την Κορέα. Η δημοπρασία πραγματοποιείται διαδικτυακά λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω Covid-19.

Οι τιμές ανέβηκαν σημαντικά σε σύγκριση με τα πρόσφατα επίπεδα τιμών, επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση και εμπιστοσύνη στην SagaFurs. Πρακτικάσ αυτή την δημοπρασία οι τιμές των WhiteκαιPearlmink έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε σχέση με αυτές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

«Τασημερινάαποτελέσματαεπιβεβαιώνουντηντάσηπουξεκίνησεστηνδημοπρασία Δεκεμβρίου. Αυξημένεςπωλήσειςκαιοιαναμενόμενεςαυξημένεςτιμέςαποτελούν ένα ξεκάθαρο σημάδι αυτοπεποίθησης στην αγορά. Ως το κορυφαίο δημοπρατήριο, είμαστε πολύ αισιόδοξοι γι αυτά τα σημάδια ανάκαμψης της αγοράς, η οποία δοκιμάστηκε τόσο σκληρά από τον κοροναϊο», αναφέρει ο Διευθυντής Πωλήσεων της SagaFurs,ο κ. MikkoHovén.

Ηδιαδικτυακήδημοπρασίασυνεχίζεταιμέχριτις 10.3.21

BLACKGLAMA, αποκλειστικά στηνSagaFurs

Απότο 2020 ταμινκBLACKGLAMAπωλούνταιαποκλειστικάμέσωτωνδημοπρασιώντηςSagaFursστηνΦιλανδία, στους πιο απαιτητικούς και επιλεκτικούς κατασκευαστές και οίκους μόδας στον κόσμο και στους πελάτες τους.

Ίσωςξεκινώντας θα πρέπει νααναρωτηθούμε: «Τιείναιτο BLACKGLAMA;». Ανκαιτοbrandκαιαυτόπουεκπροσωπεί – αξεπέραστηποιότητα – είναιγνωστάανατονκόσμο, υπάρχουν ορισμένοι καταναλωτές που δεν αντιλαμβάνονται ότι το BLACKGLAMAαναφέρεται στο μινκ γουνόδερμα και όχι σε κάποιο σχεδιαστή ή κατασκευαστή.

ΗπαραγωγήτωνσκουρότερωνμινκτουκόσμουείναιτέχνηκαιπροέρχεταιαπότηνΒόρειοΑμερική. ΤαBLACKGLAMAμινκέχουνφυσικόσκούροχρώμα, δενείναιβαμμέναμαύρα, καιείναιτόσουψηλής ποιότητας, που μόνο ένα ποσοστό μικρότερου του 2% της παγκόσμιας παραγωγής, μπορεί να φέρει τοBLACKGLAMAlabel. Αυτόπουθαπρέπεινατονιστεί,είναιπωςοισωστέςσυνθήκεςδιαβίωσηςενόςζώουαποτυπώνονταιπρώταστηνγούνα του, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραχθεί αυτή η ποιότητα χωρίς βιώσιμες και πιστοποιημένες πρακτικές στην φάρμα.

Κατάτηνδιάρκειατωντελευταίων 50 ετώνη BLACKGLAMAέχει γίνει συνώνυμο τηςκομψότητας και του στυλ. Εάν ψάχνετε τα πιο κομψά και αναγνωρίσιμα φυσικά σκούρα μινκ, δεν χρειάζεται να ψάξετε πέρα από το BLACKGLAMA.

Top
Enable Notifications OK No thanks