-
Αρχική > Ελλάδα > Oλυμπία Τελιγιορίδου :Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τους  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησαν σήμερα έξω από τη Βουλή “δράση ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο” ενόψει της αυριανής απεργίας.( φωτογραφίες )

Oλυμπία Τελιγιορίδου :Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τους  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησαν σήμερα έξω από τη Βουλή “δράση ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο” ενόψει της αυριανής απεργίας.( φωτογραφίες )

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησαν σήμερα έξω από τη Βουλή “δράση ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο” ενόψει της αυριανής απεργίας.
Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στην εργατική αντιμεταρρύθμιση της ΝΔ.
Αυτά που προωθεί η κυβέρνηση αφορούν κάθε πολίτη διότι οι εργασιακές σχέσεις και η προστασία της εργασίας είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά στενά τους εργαζόμενους.
Είναι θέμα για το τι κοινωνία θέλουμε, τι δημοκρατία θέλουμε και υπό αυτήν την έννοια η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι μάχη υπεράσπισης δημοκρατικών και κοινωνικών κεκτημένων. Οι απορρυθμίσεις αυτές, που είναι βαθιά αντιλαϊκές και αντεργατικές δεν έχουν τη στήριξη παρά μίας μικρής μειοψηφίας, όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις. Θα καταργηθούν αμέσως μόλις δοθεί η δυνατότητα σε μία προοδευτική κυβέρνηση, με προοδευτικό πρόσημο.
Top
Enable Notifications OK No thanks