-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ 10 (Η Βαθμολογία Της Εβδομάδας Με Την Ματιά Της ΝΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δείτε ποιος πήρε 10 )

ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ 10 (Η Βαθμολογία Της Εβδομάδας Με Την Ματιά Της ΝΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δείτε ποιος πήρε 10 )

ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ 10

10 Στον Δήμο Άργους Ορεστικού για την επιτυχημένη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου διεξάγονταν ο  8ος Διεθνής Αγώνας Αυτοκινήτων Rally Greece Offroad. Με περισσότερες από 50 συμμετοχές από Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ, Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο αλλά και Ελλάδα,  η Καστοριά έγινε  το επίκεντρο όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς «offroad» σκηνής.

 

10 Στον Δήμος Νεστορίου για την επιτυχημένη   14η Πεζοπορία στον Γράμμο.  Δεκάδες ήταν οι φυσιολάτρες, τόσο οι μικροί, όσο και οι μεγάλοι, που ανηφόρισαν, στον Αυχένα της Κοτύλης, προκειμένου να διατρανώσουν τη φωνή τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για την προστασία του Γράμμου από τις πυρκαγιές αλλά και από κάθε είδους καταστροφές.

  

10 Στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, για την πραγματοποίηση  της 1ης stKASTORIAINTERNATIONALFURFAIRDIGITALEDITION . Μέσω της πλατφόρμας οι εμπορικοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τους εκθέτες οι οποίοι παρουσίασαν μέσω φωτογραφικού υλικού, βίντεο και καταλόγων γούνινα παλτό και ζακέτες, αξεσουάρ γούνας και γουνοδέρματα.

Top
Enable Notifications OK No thanks