-
Αρχική > Διεθνή > SagaFurs: Πολύ δυνατές πωλήσεις μινκ στην διαδικτυακή δημοπρασία Ιουνίου

SagaFurs: Πολύ δυνατές πωλήσεις μινκ στην διαδικτυακή δημοπρασία Ιουνίου

Θαυμάσια  αποτελέσματα στις πωλήσεις των Brownκαι BLACKGLAMAμινκ, σημαντική αύξηση τιμών σε όλα τα μινκγουνοδέρματα

Η διαδικτυακή δημοπράτηση γουνοδερμάτωνμινκ της Saga Furs ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 15. Προσφέρθηκαν 3.9 εκατομμύρια μινκ γουνοδέρματα, από τα οποία πωλήθηκε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% σε τιμές σημαντικά αυξημένες για όλους τους τύπους γουνοδερμάτων.

«Η εξέλιξη των τιμών υποδηλώνεται από το γεγονός ότι η αξία των πωλήσεων των μινκ στη δημοπρασία του Ιουνίου, ξεπέρασε σε αξία το σύνολο των πωλήσεων μινκ της προηγούμενης σεζόν, παρά το γεγονός ότι πέρσι πουλήθηκαν περισσότερα από τα διπλάσια μινκγουνοδέρματα μέχρι την παρούσας στιγμής. Ως ηγετική εταιρεία στον κλάδο, αυτό είναι ένα σημάδι της αποκατασταθείσας εμπιστοσύνης προς τα γουνοδέρματα που παράγονται με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Το τρέχον επίπεδο τιμών έχει αποδειχθεί κερδοφόρο για όλους τους εκτροφείς μινκ», λέει ο κ. Magnus Ljung, Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs.

Περισσότεροι από 100 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές συμμετείχαν στην διαδικτυακή δημοπρασία κάτω από ζωντανό και έντονο ανταγωνισμό. Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με υποστήριξη από την Νότια Κορέα, την Ελλάδα και την Ρωσία.

Αναλυτικότερα:

Τα αρσενικά Brown μινκ πωλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό και σαφώς αυξημένεςτιμές, γεγονός που αφοράτόσοτις classic όσο και τις velvet συλλογές.

Η τάσηγια 100% πωλήσεις συνεχίστηκε, καθώς η Saga Furs πούλησε  ολόκληρη  την προσφορά 606.000 αρσενικών Brown mink. Οι τιμές  ενισχύθηκαν περαιτέρω με σαφή  κυριαρχία της  κινεζικής αγοράς.

 

Τα Βορειοαμερικάνικα και Ευρωπαϊκά Pastel σημείωσαν ποσοστάεκκαθάρισης πουάγγιξαν το 100% και σημαντικές αυξήσειςτιμώνσεσύγκρισημε τα πιο πρόσφατα διεθνή επίπεδα. Επίσης, τα αρσενικά Mahogany πωλήθηκαν σε ποσοστόσχεδόν 100% και σημαντική αύξησητιμών.

Τα αρσενικά BLACKGLAMA πουλήθηκαν σε ποσοστό 90% και αυξημένεςτιμέςσυγκρινόμενεςμετηνδημοπρασία μας τουΜαρτίου. Τα 54,000 Βορειοαμερικάνικα αρσενικά Black που προσφέρθηκαν, πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% και αύξησητωντιμών.

Στις αγορές των BLACKGLAMA κυριάρχησε η Κίνα με την υποστήριξη της Ελλάδας. Το Top Lot των αρσενικών BLACKGLAMA αγοράστηκε από την εταιρία GA Fur από την Κίνα.

Η συλλογή των θηλυκών BLACKGLAMA πουλήθηκε σε ποσοστό 70% και σε αυξημένες τιμές σε σύγκριση με τις αντίστοιχες πωλήσεις BLACKGLAMA Μαρτίου. Τα θηλυκά Βορειοαμερικάνικα Black πουλήθηκαν σε ποσοστό 100%.

Το Top Lot θηλυκών BLACKGLAMA αγοράστηκε από την Zuaman Fur από την Κίνα.

Οι classic και velvet συλλογές των Brown πουλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε τιμές επίσης αυξημένες σε σχέση με τα επίπεδα τιμών του Μαρτίου. Υπήρχε επίσης έντονη ζήτηση για Mahogany, τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και την Βορειοαμερικάνικη συλλογή,και κυρίως για τους Velvet τύπους, οι οποίοι πωλήθηκαν σε ποσοστό 100%.

 

Η δημοπράτηση των μινκ στην Saga Furs, ολοκληρώθηκε με την πώληση περισσότερων από 400.000 ευρωπαϊκών μαύρων μινκ και διάφορων crosses.

Η Κίνα ήταν και πάλι ο κυρίαρχος αγοραστής, γεγονός που υπήρξε ιδιαίτερα εμφανήςστις πολύ καλές πωλήσεις των blackμινκγουνοδερμάτω, τύπου velvet.

Όσον αφορά τα crosses, ενώ ορισμένοι τύποι ικανοποίησαν μόνο την επιλεκτική ζήτηση, άλλοι, όπως το SilverCross, πέτυχαν σχεδόν 100% εκκαθάριση και υψηλές τιμές.

Η δημοπρασία θα συνεχιστεί με την πώληση γουνοδερμάτωνFoxκαι Finnraccoonμέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Top
Enable Notifications    OK No thanks