-
Αρχική > Διεθνή > Συγκινητικό: Ετοιμοθάνατη γυναίκα αγκαλιάζει το αγαπημένο της άλογο –Το πήγαν στην κλινική όπου νοσηλεύεται( Φωτογραφίες )

Συγκινητικό: Ετοιμοθάνατη γυναίκα αγκαλιάζει το αγαπημένο της άλογο –Το πήγαν στην κλινική όπου νοσηλεύεται( Φωτογραφίες )

Μια γυναίκα με ανίατη ασθένεια, είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της άλογο και τα σκυλιά της, από το κρεβάτι της κλινικής όπου νοσηλεύεται.

Η 68χρονη Ζαν Χόλμαν, από το Τσέσαϊρ, πέρασε 4 εβδομάδες στην κλινική « Hospice of the Good Shephard» όπου νοσηλεύεται, όπου της έλειπαν πολύ τα αγαπημένα της ζώα, το άλογό της, ο Μπομπ και τα δύο σκυλιά της, Μόντι και Ρόουλι. Πριν από την εισαγωγή της στην κλινική έκανε ιππασία καθημερινά με τον Μπομπ και τον περιέγραψε ως «ένα τόσο σημαντικό μέρος της ζωής της».
ADVERTISING
Η 68χρονη είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει το άλογο και τα δύο σκυλιά της
Η 68χρονη είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει το άλογο και τα δύο σκυλιά της
Δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που της ετοίμασαν

Το προσωπικό αποφάσισε να της κάνει έκπληξη, δίνοντάς της την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά τους αγαπημένους της φίλους. Και παρόλο που η Ζαν δεν ήταν σε θέση να σηκωθεί από το κρεβάτι, είπε ότι ενθουσιάστηκε που είχε την ευκαιρία να δει τον Μπομπ για άλλη μία φορά.
Το αγαπημένο της άλογο με το οποίο έκανε βόλτα καθημερινά
Το αγαπημένο της άλογο με το οποίο έκανε βόλτα καθημερινά

Οι νοσοκόμες μετέφεραν το κρεβάτι της προς τις πόρτες του αίθριου και η ομάδα του «Thornleigh Park Farm Stables» όπου φιλοξενείται το άλογό της, το οδήγησαν δίπλα της για να το χαϊδέψει. Ο Μπομπ πέρασε το κεφάλι του μέσα από τις πόρτες και βρέθηκε στην αγκαλιά της Ζαν, με το πρόσωπο της ετοιμοθάνατης γυναίκας να φωτίζεται μόλις τον είδε.
Τα δύο της σκυλιά
Τα δύο της σκυλιά

Όπως είπε: «Απλώς δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει κάνει το προσωπικό εδώ στην κλινική για μένα. Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, ίππευα τον Μπομπ κάθε μέρα και είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μου είχε λείψει πολύ. Ήξερα ότι θα μπορούσα να δω τα σκυλιά μου ξανά, γιατί είχαμε έναν γείτονα που ήταν ασθενής σε αυτή την κλινική πριν από μερικά χρόνια και της είχε επιτραπεί να την επισκεφθούν τα σκυλιά της, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να δω τον Μπομπ για άλλη μία φορά».

 

 

 

Φωτογραφίες: Facebook/

Top
Enable Notifications    OK No thanks