-
Αρχική > Πολιτισμός > Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις της περιοχής. (φωτογραφίες )

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις της περιοχής. (φωτογραφίες )

19/05/22: Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δέσποινας Κοζατάση στην ημερίδα, με θέμα: «Ελληνική Κόκκινη Φυλή Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής: Παραγωγή Κρέατος Υψηλής Ποιότητας», που διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς.
Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας ημερίδας, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κόκκινης φυλής, την πρόθεση σταθεροποίησης και ανάπτυξης των εκτρεφόμενων ζώων, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κρέατος και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι ομιλίες έγιναν από επίκουρους καθηγητές και λέκτορες των Πανεπιστημίων: Δυτικής Μακεδονίας, Α.Π.Θ. και Θεσσαλίας
20/05/2022: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας στη Μονή του Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου, που βρίσκεται στις δυτικές πλευρές του όρους Άσκιου, κοντά στον οικισμό της Κορησού, με αφορμή την εορτή του Άη Νικόλα του «καλοκαιρινού». Την Θεία Λειτουργία, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλινίκος.
Στη συνέχεια, η Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης ειδικοτήτων ΕΠΑ.Σ. μαθητείας Καστοριάς, στον χώρο της σχολής, προσκεκλημένη της Διευθύντριας Αγάπης Μπάγγου. Οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, παρουσίασαν τις γνώσεις και δεξιότητες κατάρτισης που αποκόμισαν, κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
2
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Top
Enable Notifications OK No thanks