-
Αρχική > Ελλάδα > Πανελλήνιες 2022: Μαθήτρια από τα Ιωάννινα στους πρώτους των πρώτων – «Οι βάσεις μπήκαν στη Β’ Λυκείου»

Πανελλήνιες 2022: Μαθήτρια από τα Ιωάννινα στους πρώτους των πρώτων – «Οι βάσεις μπήκαν στη Β’ Λυκείου»

Με 19.520 μόρια η Τέα Καψάλη, από τα Ιωάννινα, αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και αντικρίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία το μέλλον και τη Νομική Αθηνών.

Η μαθήτρια, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιέγραψε την απερίγραπτη χαρά που νιώθει, ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη της επιτυχία. Η Τέα Καψάλη, θεωρεί πως η βάση για την επιτυχία της μπήκε στη Β’’Λυκείου ενώ στην συνέχεια το μεθοδικό διάβασμα στην Γ’ τάξη του Λυκείου της έδωσε την υψηλή βαθμολογία. Μάλιστα τόνισε ότι δεν στερήθηκε κάτι, δεν ήταν κουραστικό το διάβασμα γιατί υπήρχε το υπόβαθρο.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαζόμουν» ανέφερε η μαθήτρια από τα Ιωάννινα. Τη χαρά της επιτυχίας της μοιράζεται με την οικογένειά της και τον φιλόλογο πατέρα της, ο οποίος την καθοδηγούσε στο διάβασμα της. Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, ένα 10% στην Ήπειρο έχει συγκεντρώσει βαθμολογία άνω του 18.

 

ενικος

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks