-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Ι. Τσαλίκη

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Ι. Τσαλίκη

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών
Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας.

«Το Σάββατο 04/02/2023 με Απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, ανακοινώθηκε η προαγωγή μου στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και η τοποθέτηση μου στη θέση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας. Η τιμή προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη γι αυτό εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στην Ηγεσία του Π.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου το σύνολο του Πυροσβεστικού Προσωπικού, τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές για την άριστη συνεργασία μας και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού Καστοριάς πού με αγκάλιασαν όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη τους, όχι μόνο στις εύκολες αλλά κυρίως στις δύσκολες καταστάσεις.

Κατά το χρονικό διάστημα στο οποίο υπηρέτησα σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας της ΔΙ.Π.Υ.Ν.Καστοριάς, πιστεύω ότι τήρησα στο έπακρο τις αξίες που απορρέουν από το χρέος μου απέναντι στο Πυροσβεστικό Σώμα και την Κοινωνία. Δεσμεύομαι ότι η θητεία στη νέα μου θέση θα στηριχθεί στις ίδιες αξίες, προκειμένου να εκπληρώσω με επιτυχία την αποστολή μου απέναντι στην Κοινωνία, τους Συναδέλφους μου και την Πατρίδα μας»

Με βαθιά εκτίμηση
Κων/νος Ι. Τσαλίκης
Αρχιπύραρχος

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks