-
Αρχική > Διεθνή > Μετά το γαμήλιο γλέντι η απόλυτη τραγωδία: Νεόνυμφο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι μία ημέρα μετά τον γάμο

Μετά το γαμήλιο γλέντι η απόλυτη τραγωδία: Νεόνυμφο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι μία ημέρα μετά τον γάμο

Θάνατος ζευγαριού: Τι συνέβη μετά τον γάμο τους;

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει τον απροσδόκητο θάνατο ενός ζευγαριού, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή την επόμενη του γάμου τους.

Το νεόνυμφο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην περιοχή Μπαχράιχ του Uttar Pradesh στην Ινδία, μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο του, σύμφωνα με το indiatoday, αλλά το μυστήριο ήρθε πυκνώσει ακόμα περισσότερο, όταν ως αιτία θανάτου του 22χρονου γαμπρού και της 20χρονης νύφης καταγράφηκε από τον ιατροδικαστή η καρδιακή προσβολή.

Θάνατος ζευγαριού: Το βράδυ μετά τον γάμο πήγαν στο δωμάτιό τους, όπου και βρέθηκαν νεκροί το επόμενο πρωί

Ο 22χρονος Pratap Yadav παντρεύτηκε την 20χρονη Pushpa στις 30 Μαΐου, το βράδυ μετά τον γάμο πήγαν στο δωμάτιό τους, όπου και βρέθηκαν νεκροί το επόμενο πρωί.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την τοπική αστυνομία. Το τι ακριβώς θα μπορούσε να προκαλέσει καρδιακή προσβολή δεν διευκρινίζεται.

Το νιόπαντρο ζευγάρι, Pratap και Pushpa, αποτεφρώθηκε στην ίδια πυρά μέσα σε ένα μεγάλο πλήθος στο χωριό του Pratap.

 

https://posted.gr/plus/various/meta-to-gamilio-glenti-i-apolyti-tragodia-neonymfo-zeygari-vrethike-nekro-sto-krevati-mia-imera-meta-ton-gamo/?fbclid=IwAR0PNqLYQsOvpxSCBiPaueKyu6S1Qr7OSeYavyDVHrb3vZmhH9M1uNcSask

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks