-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σύνθημα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Προτεραιότητας στον πολίτη» (Φωτογραφίες )

Σύνθημα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Προτεραιότητας στον πολίτη» (Φωτογραφίες )

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη».

Υποψήφιοι και δημότες κατέκλυσαν μαζικά τον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικούκι έδειξαν τη δυναμική της δημοτικής παράταξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Οι εφημέριοι του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου π. Παύλος και π. Πασχάλης, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής π. Παύλος και ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κωσταραζίου π. Δημήτριος τέλεσαν τον αγιασμό των εγκαινίων, με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Πάνο Κεπαπτσόγλου να έχει στο πλευρό του τη μητέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Κατά την ομιλία του έδωσε το σύνθημα νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας τη μεταμόρφωση του Δήμου Άργους Ορεστικού τα τελευταία χρόνια, που επήλθε μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στο όραμα της ομάδας. Μιας ομάδας ανθρώπων αφοσιωμένων και έτοιμων να προσφέρουν για το κοινό καλό, μιας ομάδας πάνω από κόμματα και χρώματα, πάνω από πολιτικούς χώρους.

Τον Πάνο Κεπαπτσόγλου προλόγισε η συνταξιούχος εκπαιδευτικός και ιδρυτικό μέλος της «Προτεραιότητας στον πολίτη», ΜελίκαΣανταλίδου, η οποία υπογράμμισε την εργατικότητα, το πάθος, τη διοικητική του ευφυΐα, αλλά κυρίως το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια παραμένει αυτόνομος και ανεπηρέαστος από κομματικούς εναγκαλισμούς και ιδιοτέλειες.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως οι δημότες μας μοιράζονται το ίδιο όραμα, τις ίδιες ιδέες, την ίδια ακλόνητη αγάπη για τον τόπο. Ως σύμβολο λοιπόν ενότητας το εκλογικό κέντρο της «Προτεραιότητας στον πολίτη» άνοιξε τις πόρτες του στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού και περιμένει κάθε πολίτη που επιθυμεί να συμβάλει στον αγώνα για ένανακόμη καλύτερο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Top
Enable Notifications OK No thanks