-
Αρχική > Πολιτισμός > Σύλλογος «Μαζί σου : Μαγειρεύοντας του Χορού τα Παραμύθια.

Σύλλογος «Μαζί σου : Μαγειρεύοντας του Χορού τα Παραμύθια.

Για τον  Σύλλογο «Μαζί σου» ο Δεκέμβριος μήνας των εορτών των Χριστουγέννων είναι, κάθε χρονιά, μήνας δράσεων  με σκοπό να βοηθηθούν οι ασθενείς με καρκίνο που έχουν ανάγκη, να προαχθεί ο πολιτισμός  και να αναδειχθούν οι δυνατότητες της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα για την 3η Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ., ο Σύλλογος μας, ανεβάζει στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού, σε μία μοναδική παράσταση, την μαγεία των παραμυθιών με συνδιοργανωτή το Δήμο Άργους Ορεστικού και την ευγενική και αφιλοκερδή συμμετοχή της Σχολής Χορού ¨Αναστασία Δεληγιάννη¨ συμβάλλοντας στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας.

Μαγειρεύοντας του Χορού τα Παραμύθια.

Στα παραμύθια όλα είναι δυνατά! Μπορούν με ένα μαγικό ραβδί να μεταμορφώνονται όμορφες πριγκίπισσες, να πετάμε με ένα μαγικό χαλί, να αντιμετωπίζουμε δράκους, να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο λέγοντας μια λέξη, να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας και να ανακουφιστούμε. Έτσι μαγειρεύοντας διάφορες σκηνές από τα πιο κλασικά παραμύθια με ένα μοναδικό τρόπο και με αρκετή δόση χιούμορ, τα μέλη της Σχολής Χορού δημιουργούν τις δικές τους εικόνες και περνάν το δικό τους μήνυμα.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε  από τον  Σύλλογο Τρίτη – Πέμπτη 5:00 -7:00 μ.μ., Τετάρτη 10:00 π.μ. 13:00 μ.μ. τηλ. 6948032803 και από την σχολή χορού καθημερινά τηλ. 24670 26479.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μαζί Σου

Top
Enable Notifications OK No thanks