-
Αρχική > Ελλάδα > Καταγγελία: “Γίνονται όργια & με ζώα στην Αράχωβα” -Τι απαντά ο Δήμαρχος

Καταγγελία: “Γίνονται όργια & με ζώα στην Αράχωβα” -Τι απαντά ο Δήμαρχος

Τι  συμβαίνει στην Αράχωβα, μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας μας; Με αφορμή την κτηνωδία και τον φρικιαστικό θάνατο του αθώου Χάσκι, του Όλιβερ, άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα… περίεργες φήμες, οι οποίες δεν τιμούν καθόλου την εν λόγω περιοχή!

Έπρεπε να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο το άτυχο ζώο για να αποκαλύπτονται πράγματα; Εδώ και χρόνια ακούγονται διάφορα για την Αράχωβα, αλλά κανείς δεν μιλούσε γι΄αυτά, κάτι σαν “ομερτά”. Φυσικά και δεν ευθύνονται όλοι οι Αραχωβίτες για τις πράξεις κάποιων συμπολιτών τους, όμως το να ανέχεσαι, σε κάνει και συνυπεύθυνο, δυστυχώς.

Απερίγραπτα όργια ακόμη και με… ζώα

Τι συμβαίνει λοιπόν στην όμορφη (εξωτερικά) Αράχωβα; Σύμφωνα με καταγγελία στο Aftodioikisi.gr, μόνιμου κατοίκου της περιοχής, του κ. Κ.Γ. “η κοκαΐνη, οι προστασίες νυχτερινών μαγαζιών και οι εκβιασμοί, δίνουν και παίρνουν, ενώ γίνονται και απερίγραπτα όργια, ακόμη και με… ζώα!”.

Όπως αναφέρει ο Κ.Γ., τα όργια γίνονται στην περιοχή Λιβάδι, όπου πανέμορφα μοντέλα συμμετέχουν σ΄αυτά, με το αζημίωτο φυσικά.  Ελικόπτερα προσγειώνονται στο ελικοδρόμιο της Αράχοβας, όπως επίσης, και θωρακισμένες Mercedes και ΒΜW, επισκέπτονται το Λιβάδι για να συμμετάσχουν… στα εν λόγω “πάρτι”. “Είναι γνωστά αυτά στην περιοχή μας, αλλά δεν μιλάει κανείς”, επισημαίνει ο Κ.Γ.

Γιατί όμως δεν μιλάει κανείς; Φοβούνται κάτι; Εκτός κι αν αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας και επισκέπτονται την περιοχή για… εξομολόγηση, μετάνοια και ολονυχτία μετ΄αρτοκλασίας.

Να σημειώσουμε δε ότι, είναι γνωστή η έκφραση πολλών σκιέρ που πάνε στο χιονοδρομικό της περιοχής: “Πάμε στην Αράχωβα για σκι και… ξεσκί”.

Τι απαντά ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, σε ερώτησή μας για τα όργια με ζώα, είναι κατηγορηματικός: ¨Αυτά είναι τρελά πράγματα που ακούγονται. Δεν ξέρω τίποτα τέτοιο”.

Εάν ισχύουν τα παραπάνω και δεν είναι απλές φήμες (όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά), τότε θα πρέπει το κεντρικό κράτος να παρέμβει άμεσα και οι Αρχές της περιοχής να λάβουν τα μέτρα τους!

Όσο για το “κτήνος” που διέπραξε αυτή την αποτρόπαια πράξη, πρέπει να αποκαλυφθεί και να σταματήσει η συγκάλυψη… Αλλιώς είναι ένοχοι και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλούν. Εάν γίνονται όργια με τη συμμετοχή ζώων, τότε είναι πολύ πιθανόν ο άτυχος Όλιβερ να έπεσε θύμα τέτοιων ανώμαλων πράξεων.

Νίκος Αναστασίου – Kaizen

 

στο Aftodioikisi:

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/kataggelia-sto-aftodioikisi-quot-ginontai-orgia-amp-me-zoa-stin-arachova-quot-ti-apanta-o-dimarchos/

Top
Enable Notifications OK No thanks