-
Αρχική > Αθλητικά > Νέα δεδομένα για την μετάβαση των παιδιών του 5ου δημοτικού σχολείου στην Αθήνα: Κεντρικός χορηγός ο δήμος Καστοριάς και ο ίδιος ο δήμαρχος και πολλοί ιδιώτες 

Νέα δεδομένα για την μετάβαση των παιδιών του 5ου δημοτικού σχολείου στην Αθήνα: Κεντρικός χορηγός ο δήμος Καστοριάς και ο ίδιος ο δήμαρχος και πολλοί ιδιώτες 

Σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποιήσει για την μετάβαση των παιδιών του 5ου δημοτικού σχολείου στην Αθήνα από τον δήμο Καστοριάς και συγκεκριμένα απο τον ίδιο τον δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη  καθώς επίσης και τοπικοί  φορείς  αλλά και πολλοί ιδιώτες.

Αξίζει να θυμίσουμε οτι πραγματοποιήθηκε  το  Σάββατο 9 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί στο Βιοκλιματικό Σχολικό Συγκρότημα στην ΖΕΠ Κοζάνης ο 10ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε το 5ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς  ‘οπου κέρδισε από πολλά σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  το 3ο βραβείο και το εισιτήριο για να συμμετέχει  στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής που θα λάβει χώρα στην Αθήνα  στις  30 και 31 Μαρτίου στο Γήπεδο Tae Kwon DO στην Αθήνα.

5ο δημοτικό σχολείο Καστοριάς : Προκρίθηκε στον 10ο Περιφερειακό Διαγωνισμό ρομποτικής  Δ. Μακεδονίας ( φωτογραφίες – βίντεο )

 

Top
Enable Notifications OK No thanks