-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Στην τελετή αγιασμού, του νέου ασθενοφόρου (φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου : Στην τελετή αγιασμού, του νέου ασθενοφόρου (φωτογραφίες )

Στην τελετή αγιασμού, απο το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλλινικο, και παράδοσης του νέου ασθενοφόρου, δωρεά του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης ”Όμόνοια” Society of Kastorians “Omonoia” New York στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, του
Διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόρη Χάτσιου, του Προέδρου του Συλλόγου Καστοριέων Ν. Υόρκης Δήμου Σιώκη Demos Siokis και μελών του συλλόγου, του Προέδρου του Παραρτήματος Καστοριάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταθρού Συμεών Σπύρου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, συλλογών και φορέων.
🇬🇷💪 Για μια ακόμη φορά, οι Καστοριανοί της Διασποράς αποδεικνύουν περίτρανα την αγάπη τους για την πατρώα γη και τους συμπατριώτες τους, πραγματοποιώντας αυτή την τόσο σημαντική δωρεά, που θα ενισχύσει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου.
🙏 Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης και στον Σύλλογο «ΦΙΛΟΠΤΩΧΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ», που με τη διαχρονική προσφορά τους, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στον τόπο μας, σε αυτή την ακριτική γωνία της Ελλάδας.
🇬🇷Οι Έλληνες ομογενείς αποτελούν πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο. Είναι η ψυχή και η φωνή της Ελλάδας, που ακούγεται δυνατά σε ό
Top
Enable Notifications OK No thanks