-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επίθεση στον πρόεδρο του ΑΣ Καστοριάς .( Ναούμ Δίτσιος ,οι αγώνες “κερδίζονται στο γήπεδο)φωτογραφίες)

Επίθεση στον πρόεδρο του ΑΣ Καστοριάς .( Ναούμ Δίτσιος ,οι αγώνες “κερδίζονται στο γήπεδο)φωτογραφίες)

Την άσχημη όψη των ελληνικών γηπέδων είχαν την ατυχία να γνωρίσουν στην Πάτρα ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Καστοριάς

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

Την άσχημη όψη των ελληνικών γηπέδων είχαν την ατυχία να γνωρίσουν στην Πάτρα ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Καστοριάς κ. Ναούμ Δίτσιος και η οικογένεια του, κατά την διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πάτρας – Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας που χαρακτηρίστηκε από πάθος και συχνές εναλλαγές στο σκορ, πλησίαζε στην λήξη του με την ομάδα του Απόλλωνα να προηγείται 3 πόντους και να διαφαίνεται ότι θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα της αναμέτρησης.

Εκείνη την στιγμή όμως, ο Κακλαμάνος πάγωσε όλο το στάδιο με ένα τρίποντο σε νεκρό χρόνο έστειλε τον αγώνα στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 65-65.

Όπως ήταν φυσικό, τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της οικογενείας του που παρακολουθούσαν τον αγώνα πανηγύρισαν όχι μόνο την ισοφάριση αλλά και το εντυπωσιακό “buzzer bitter τρίποντο”.

Δυστυχώς όμως αρκετοί ανεγκέφαλοι και αφιλόξενοι όπως αποδείχθηκαν οπαδοί του Απόλλωνα, μεταξύ αυτών και παράγοντες της Πατραϊκής ομάδας, έχασαν την ψυχραιμία τους και προέβησαν σε προπηλακισμούς και ύβρεις εναντίον των καστοριανών.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε του ελέγχου χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας η οποία απομάκρυνε την οικογένεια Δίτσιου από τις θέσεις των επισήμων για να τους προστατεύσει, αλλά και στην ψυχραιμία των “γουναράδων” που απλά χειροκροτούσαν τους αντιπάλους.

Δυστυχώς, η λήξη του αγώνα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα της Καστοριάς που ηττήθηκε τελικά με 83-75, κάνοντας πολύ δύσκολη πλέον την υπόθεση τετράδα για την ακριτική μας ομάδα.

Ακόμα και έτσι όμως, ο πρόεδρος της Καστοριάς δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στην νικήτρια ομάδα του Απόλλωνα, σημειώνοντας ωστόσο με νόημα ότι οι αγώνες “κερδίζονται στο γήπεδο”!

Από την πλευρά μας, εκφράζουμε τις θερμότερες των ευχών και της συμπαράστασης μας στο πρόεδρο της ομάδας της Καστοριάς και τα μέλη της οικογενείας του για την επίθεση που δέχθηκαν και φυσικά τον αποτροπιασμό μας σε κάθε είδους επιθέσεις και πράξεις βίας.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks